ZVIJEZDE PJEVAJU

Lovro i Vjeko razvalili, Pažanin i Zsa Zsa osvojili najmanje bodova; Tolja: ‘Ti ubijaš! Nisi pogodio ni jedan jedini ton!‘

Lovro Juraga i Vjeko Ključarić, zaradili su tri ‘desetke‘ od žirija, odnosno maksimalnih 30 bodova

Zvijezde pjevaju

 /Zvijezde Pjevaju

Ana Radišić i Alen Đuras neće nastaviti natjecanje u showu ‘Zvijezde pjevaju‘. Unatoč ispadanju, televizijska voditeljica Ana istaknula je kako joj je drago što je sudjelovala u ovoj emisiji.

- Imala sam golemo poštovanje prema pozornici, bendu, mikrofonu. Ovo mi je bio baš izlazak iz zone svakog komfora! Bilo je zanimljivo promatrati samu sebe iz situacije u situaciju - kazala je Ana na oproštajju.

U večerašnjoj emisiji, inače, sedam parova izvodilo je hip-hop i rock. Show su otvorili Boris Banović i Ivana Kindl koji su otpjevali ‘Rebel Yell‘ Billyja Idola. Modni kritičar je u pojedinim dijelovima uvjerljivo falšao, ali u nekim dionicama bio je i solidan.

- Osjećam da se ipak još nisi skroz opustio - komentirala je članica žirija Danijela Martinović. Par je ukupno dobio samo 16 bodova žirija.

Hip Hop skladbu ‘Push It‘ izveli su sjajna Jelena Perčin, koja je pokazala kako je izvrsna i u ovom glazbenom pravcu, te njen mentor Bojan Jambrošić. Od žirija su dobili 24 boda, te mnogo komplimenata.

- Jelena, mislio sam da ti hip hop neće leći, ali ovo ti je išlo genijalno. Nisi pogriješila niti u tekstu. Stvarno si me ugodno iznenadila - komentirao je Marko Tolja.

Davor Jurkotić i Gina Damjanović za ‘Dramu‘ Leta 3 skupili su 23 boda.

- Stvarno si dobar bio u ovoj pjesmi. Svidjela mi se ova izvedba - rekao je Mario Lipovšek Battifiaca svom nekadašnjem pajdašu s kojim je svojedobno nastupao u ‘Belim udovicama‘, a potom je s ostatkom ekipe mentorici Gini od srca poželio sve najbolje za njen rođendan.

Hip hop pjesmu pjevačice Miach ‘NLO‘ pjevali su Ana Radišić i Alen Đuras i osvojili 22 boda.

- Izgledaš prekrasno Ana. Ostala sam bez teksta s tvojom energijom. Dobro ti stoji kada se naljutiš - komentirala je Danijela Martinović.

Rock pjesmu ‘Zitti E Buoni‘ grupe Maneskin večeras su fenomenalno otpjevali Lovro Juraga i Vjeko Ključarić, zaradivši tako, već u trećoj emisiji 12. sezone showa ‘Zvijezde pjevaju‘, tri ‘desetke‘ od žirija, odnosno maksimalnih 30 bodova.

image

Zvijezde pjevaju

/Zvijezde Pjevaju
image

Zvijezde pjevaju

/Zvijezde Pjevaju

- Odlična dikcija. Bravo. Lovro, zatvori sve profile koje imaš na društvenim mrežama jer je ovo večeras bilo maestralno - rekao je Battifiaca.

- Ostavili ste me bez teksta! Emocija, energija, ajme kako si izgorio - istaknula je Danijela Martinović.

Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević za svoju izvedbu pjesme ‘Ne može‘ Vojka V. dobile su 24 boda.

- Mislio sam da ne može biti zabavnije, ali može. Oduševila si me večeras, Lucija. Iznenađujuće super - rekao je Marko Tolja.

Zadnji par, Ivan Pažanin i njegova mentorica Zsa Zsa osvojili su najmanje, samo 15 bodova, ali upriličili pravi zabavni spektakl na sceni. Pažanin je pokazao da, što se scenskog nastupa tiče, ozbiljno može parirati Davoru Gopcu u njegovoj ‘Ramoni‘. S intonacijom baš i ne.

- Kralju! Ti kolješ! Ti ubijaš! - kazao je splitskom kuharu Marko Tolja koji je istaknuo kako Pažanin nije ‘pogodio‘ ni jedan jedini ton.

S tim se nije složila Danijela Martinović, koja je svom sugrađaninu poručila:

- Imam samo četiri riči za tebe: Tako se to radi! - rekla je Danijela.

- Ovo je kao da ja predstavljam Hrvatsku na Olimpijskim igrama u preciznom streljaštvu. Morat ćemo se držati niskih ocjena. Molim publiku da glasa jer ste prezabavni - kazao je Battifiaca, kojeg Pažanin, koji je samog sebe proglasio pjevački nebrušenim dijamantom, nesumnjivo podsjeća na njegovu pjevačku zvijezdu Roberta Ferlina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 18:00