‘BOG ME ČUO...‘

Lana Jurčević se javila nakon poroda, otkrila dramatične detalje: ‘Ne krivim doktora, neke bi mu povjerovale‘

-Nije izgledalo obećavajuće po nalazima, testovima i stanju ultrazvuka, ali ipak mislim da zadnju prognozu daje Bog, napisala je pjevačica na blogu

Lana Jurčević

 Marko Miščević/Cropix/Marko Miščević/Cropix

Ovog tjedna stigle su lijepe vijesti: Lana Jurčević i njezin partner Filip Kartofil dobili su bebu. Sada se Lana prvi put oglasila nakon poroda na društvenim mrežama, na opće oduševljenje prijatelja i pratitelja.

„Moja najdraža bića na jednom mjestu. Što mislite je li cura ili dečko? U zadnji tren smo napravili fotke za sebe jer nismo imali nijednu skoro trudničku sliku s obzirom na sve što smo prošli…“, napisala je Lana u opisu videa u kojem je dokumentirano njezino trudničko fotografiranje.

„Polako stavljamo ‘točku na i’ na ovaj period, jer počinje jedna nova etapa, jedan potpuno novi život“, napisala je novopečena majka, pa dodala kako je napokon napisala i blog „Moje putovanje“. U njemu je Lana ispričala detaljnije svoje iskustvo trudnoće, za koje je iskreno dijelila na društvenim mrežama da je trudnoća bila rizična. Blog možete pročitati u cijelosti ovdje.

„Nisam neki ‘Freud’ i psihologija je odavno rekla svoje, ali koliko puta sam zamislila neku drugu ženu u mojoj koži koja bi na riječi ‘Možeš odmah sad ili u ponedjeljak uzeti terapiju za izbacivanje ploda‘ to zaista i učinila. Neka druga bi povjerovala stručnom mišljenju i napravila to - prekinula trudnoću. Ne krivim ni doktora koji je to rekao - zaista nije izgledalo obećavajuće po nalazima, testovima i stanju ultrazvuka, ali ipak mislim da zadnju prognozu daje Bog i da tu treba biti jako pažljiv. Vjerovali vi u njega ili ne, postoje stvari koje nisu u našim rukama i to nitko ne može osporiti. Ja sam zahvalna na tome što mi je dao priliku da budem mama… Mene je ‘moj Bog‘ čuo i ostvario nam naše želje“, piše u blogu Lana.

Roditelji Lana i Filip zajedno su od 2017. godine, a samozatajnog Filipa Lana je držala dalje od očiju javnosti. Jednom prilikom je objasnila da je to tako zato što se on nije htio medijski eksponirati, a ona to poštuje. Osim što su partneri, surađuju i u poslu. Filip je od 2018. godine direktor Laninog brenda La piel. Pjevačica je svojedobno ispričala kako je ona kreativni dio posla, a Filip onaj financijski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:49