OBJAVILA VIDEO

Lana Jurčević po prvi put s bebom: ‘Naš mali borac i žilavica, veselim se vidjeti što tek dolazi‘

Influencerica i pjevačica i Filip Kratofil dobili su kćer 24. 11., mjesec dana prije predviđenog termina poroda

Lana Jurčević

 Tomislav Kristo/Cropix/Cropix

Za Lanu Jurčević ova godina bila je „najposebnija do sad”, podijelila je s obožavateljima pjevačica na Instagramu. Objavila je video s isječcima 2023. godine i napisala dirljiv opis.

„2023, bila si NAJPOSEBNIJA do sada! Šećer uvijek dolazi na kraju”, referirala se Lana na rođenje svoje djevojčice koju je 24. studenog dobila s dugogodišnjim partnerom Filipom Kratofilom.

„Veselim se vidjeti što nas sve tek čeka… I veselim se vidjeti sve VAS u 2024! HVALA vam na ogromnoj podršci i ljubavi u ovoj godini. Budite mi dobro, pazite na sebe i lijepo se provedite”, poručila je Lana.

Jedna od snimki u videu posebnih trenutaka Lanine godine jest i snimka s kćerkicom nakon rođenja.

image

Lana Jurčević i njezina kći

Screenshot/instagram/lalana/

Točno mjesec dana nakon poroda, na sam Badnjak, Lana je na svom blogu otkrila spol djeteta, ali i informaciju da je beba došla mjesec dana ranije hitnim carskim rezom.

„Tako nam je već nakon dva sata od mog dolaska u bolnicu, stigla ONA: naš mali borac i žilavica koja nije dala nikome i ničemu da joj stane na put. Nisam se ni snašla, nisam se stigla ni pripremiti, ni fizički ni psihički, da ću tu večer, samo nekoliko minuta prije ponoći, 24.11. upoznati to malo klupko ljubavi teško 2700 grama. Ne znam je li to bio moj obrambeni mehanizam ili adrenalin ili nešto treće, ali sam imala osmijeh na licu cijelo vrijeme iako sam znala da ponovno stvari nisu kako treba i pokušala tu silnu brigu pretvoriti u neko veselje i uzbuđenje. Taj tren kad sam je u sali čula da plače mi je bio nestvaran”, napisala je Lana na blogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:01