IVICA I SARA

Junak utakmice Vatrenih u braku je sa samozatajnom Riječankom: Evo zašto su o njoj pisali britanski mediji

Vratar Ivica Ivušić u braku je sa Sarom Ivušić s kojom ima sina Lovru

Ivica i Sara Ivusic

 Instagram/ivicaivusic1/

Vratar Vatrenih Ivica Ivušić obranio je tri jedanaesterca u Kairu i tako pridonio pobjedi Hrvatske nad Tunisom u subotu. Riječanin (29) tako je odveo Hrvatsku u finale turnira. Ivici je velika podrška njegova supruga, također Riječanka, Sara Ivušić koja se zbog njega preselila u Osijek dok je on branio za NK Osijek. U veljači 2021. dobili su sina Lovru.

„Najviše vremena provodim sa suprugom i sinom, uživam u njegovom odrastanju. Tako se najsretnije osjećam. Volim kad odemo u šetnju po parku, spustimo se do Drave. Osijek je predivan grad za djecu, stvarno nam je fantastično tu”, rekao je jednom prilikom.

image

Ivica Ivusic

Dppi Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Dppi Media/Alamy/Alamy/Profimedia

Sara ima privatne profile na društvenim mrežama, no njezin suprug ponekad objavi njihove zajedničke fotografije. Sara se bavi modelingom i radila je za brend Lunilou čija je vlasnica njezina prijateljica Izabel Kovačić, inače supruga nogometaša Matea Kovačića.

Britanski The Sun pisao je o Sari tijekom Svjetskog prvenstva u Katru jer su se uvrstili u najljepše hrvatske WAGsice, odnosno žene nogometaša.

„Manekenka Sara prijateljica je s Izabel Kovačić i često promovira odjeću njezina brenda na društvenim mrežama”, stajalo je u The Sunu uz Sarine fotografije.

Ivica je dosad igrao za Inter Milan, Istru 1961, Olympiakos, Osijek, a u siječnju prošle godine počeo je igrati za ciparski Pafos gdje je prešao za dva milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 12:42