JAKO JE GLASNA

Indira otkrila recept za uspješan brak: ‘Moje svađe su vrlo kratke. To kad krene, ruši se zgrada‘

Pjevačica i surpug super se nadopunjavaju te su si velika uzajamna podrška

Indira Forza nastupala je na završnoj večeri Splitskog krnjevala
 

 Vojko Basic/Cropix

"Naš je život u biti jedan veliki roller coaster", rekla je Indira Levak za In Magazin pa se požalila na svoga supruga. "On je užasno veliki radoholičar što je mene u ovim godinama, 50-im, pomalo strah. Ne volim tu njegovu ludu energiju jer sam ja sad ovako malo blesasta, ali kod kuće sam mirna", našalila se u svom stilu pjevačica.

image

Indira Levak

Instagram/indira Levak/

Ipak, priznala je da se super nadopunjavaju te da su velika podrška jedno drugome. Podrška joj je i posinak Roberto, koji je također postao dio Indirina tima. "Roberto je postao moja desna uka. On je mlad, voli slušati, voli raditi što je najbitnije. Kad ne radi, on dobije batina, onda ga mogu ukoriti", rekla je Indira kroz šalu.

Prije nešto više od godinu dana pjevačica je postala baka malom Liamu, Robertovom sinu, koji im je donio veliku radost u njihove živote. A kazala je da sada, u 50-im godinama, previše razmišlja o prolaznosti života pa otkrila recept za uspješan brak.

image

Indira Forza nastupala je na završnoj večeri Splitskog krnjevala

Vojko Basic/Cropix

"Budem jako glasna, moje svađe su vrlo kratke. To krene, ruši se zgrada i onda gotovo. Da ja sad gubim tri dana u šutnji, da ne razgovaram s mojim suprugom pa to je ludost. Nego malo piju, piju, miju, miju i gotovo. Zagrlimo se i idemo dalje kao da se ništa nije dogodilo. To je moj recept za uspješan brak", objasnila je pjevačica.

A glasnice troši neumorno i ovih dana. Za karneval je nastupala u Splitu, a sada joj slijede koncerti u Frankfurtu i Kanadi, a zatim i snimanje novog singla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:01