NOVI HIT

Indira Levak na krevetu s drugim i u sandalama s perjem: Otkriva tko su ‘lopovi u tami‘

Indira Levak na novoj je pjesmi udružila snage s Dženanom Lončarevićem

Dženan Lončarević i Indira Levak

 Promo/

Na prvo slušanje oduševila me energija, tekst i glazba koju potpisuju Neno Ninčević i Miroslav Buljan. Rekla sam ovo je moja pjesma i želim je otpjevati, ali sam jednako tako osjetila da je to duetska pjesma. Nakon konzultacija i kraćeg razmišljanja zaključili smo da u pjesmi želimo Dženana Lončarevića. Vrhunskog pjevača, kolegu, čovjeka koji osjeća i živi glazbu. Sretna sam što je čim je čuo pjesmu pristao je na duet i što su se naši glasovi tako dobro stopili u ovoj pjesmi. Jako sam ponosna na našu suradnju i jedva čekam čuti reakcije publike diljem regije, želim da ju zapjevamo zajedno na koncertima - kaže Indira Levak predstavljajući pjesmu ‘Lopovi u tami‘.

- Svaki muzičar već na prve taktove zna je li to to, a ja sam odmah, kad mi je Miro Buljan, poslao pjesmu znao da ju želim snimiti. Volim Indirinu energiju, tu pozitivu i veselje koje nosi sa sobom - govori Dženan Lončarević.

image

Dženan Lončarević i Indira Levak

Promo/
image

Dženan Lončarević i Indira Levak

Promo/

Spot za pjesmu sniman je u Vili Asteria u Fažani, režirala ga je Sandra Mihaljević, Indira u njemu uz novu pjesmu i novu frizuru promovira i svoje nove neobične sandale s perjem.

image

Indira Levak

Promo/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:14