ŽESTOK TEMPO

HRT-ova voditeljica otkrila koliko ima vremena za san i koliko kava pije dnevno: ‘Ne uspijem se naspavati... nikada‘

Maji Ciglenečki gledatelji kažu da izgleda fantastično, a Maja odmoran izgled objašnjava šminkom

Maja Ciglenečki

 Robert Gašpert/

Lice koje gledatelji HRT-a gledaju svako jutro od 2019. je ono voditeljice Maje Ciglenečki u „Dobro jutro, Hrvatska“. Uz to Maja vodi i uređuje emisiju na Drugom programu Hrvatskog radija.

Ipak, čini se da gledateljima poznato lice je rijetko odmorno jer je voditeljica otkrila na službenom Instagram profilu emisije koliko sati dnevno spava te što je tajna njezina odmornog izgleda.

„Spavam u prosjeku pet sati dnevno kad radim. Ne uspijem se naspavati... nikada. Djelujem odmorno zato što se našminkam. Šminka čini čuda i tri do četiri do pet kava dnevno također čini čuda“, rekla je Maja u videu, a pratitelji su komentirali da „po običaju uvijek izgleda fantastično.“

Inače, Maja je magistrica engleskog i španjolskog jezika i književnosti, a sudjelovala je u projektu „Zvijezde pjevaju“ gdje joj je mentor bio pjevač Stjepan Lach. U showu, ali i u životu, najveća podrška joj je suprug Bojan, IT-jevac, i njihovi sinovi Luka i Leon.

Maji i suprugu vrijeme provedeno s djecom je prioritet. Rodila je drugog sina Leona uoči Božića 2021. godine, a samo šest mjeseci nakon vratila se u emisije Hrvatskog radija i televizije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:56