RADNO NA NOVU

Dok su svi još spavali HRT-ova zvijezda javila se iz jutarnje šihte: ‘Ako je suditi po prvom jutru...‘

Maja Ciglenički, voditeljica ‘Dobro jutro, Hrvatska‘, danas je bila u jutarnjoj smjeni i to podijelila na društvenim mrežama

Maja Ciglenečki

 Instagram/maja Ciglenečki/

Neki današnje jutro provode oporavljajući se od burnog dočeka, neku uživaju kod kuće, a neki radno. Među ovima trećima je lijepa HRT-ova voditeljica Maja Ciglenečki. Podijelila je fotografiju iz prve jutarnje radijske smjene na svojim društvenim mrežama.

„Ako se po prvom jutru godina poznaje, dobra će biti ta 2024“ napisala je voditeljica uz nasmijani emotikon i emotikon sunca, pa potom svima poželjela sve najbolje. Pratitelji su Maji poželjeli također sve najbolje.

Podsjećamo, Maja je na televiziji počela raditi još za vrijeme studiranja engleskog i španjolskog na Filozofskom fakultetu. Ima petnaest godina iskustva u medijima, a osim na HRT-u, radila je na OTV-u, Novoj TV i CMC-u. Brojnima je trenutno jedno od omiljenih lica televizije i mogu je gledati u emisiji „Dobro jutro, Hrvatska“. Što se tiče privatnog života, majka je Luke (5) i Leona (2) koje ima u braku s informatičkim stručnjakom Bojanom Ciglenečkim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:43