VALENTINOVO

FOTO: ZALJUBLJENI SVOJ DAN PROSLAVILI S MASSIMOM I HALIDOM BEŠLIĆEM Oba pjevača priredila su spektakularne koncerte u Splitu i Zagrebu

 
 Tom Dubravec, Srđan Vrančić / HANZA MEDIA

Valentinovo se posljednjih nekoliko godina prometnulo u odličnu priliku za odlazak na koncert. Tako je bilo i ove godine, a srca zaljubljenih u Splitu i Zagrebu grijali su Massimo Savić s gostima iz Vatre te neuništivi majstor narodne glazbe i sevdalinki Halid Bešlić.

Slobodna Dalmacija piše da je Massimo srca okupljenih u splitskoj Areni razgalio hitovima "U tvom poljupcu je za mene spas", "Iz jednog pogleda", "Oba nam srca spaja isti osjećaj", "Mogu čuti srcem", "Ljubit ću dok usne mi ne izgore" i Azrinom "Gracijom".

Dobro raspoloženi Massimo iskoristio je priliku i pozdravio Olivera Dragojevića te mu zaželio da se što prije vrati na pozornicu. Glazbenik se prisjetio i Arsena Dedića otpjevavši njegovu "Da mogu".

Massimu su na pozornici društvo pravili dečki iz grupe Vatra te su zajedno izveli zajedničku pjesmu "Nama se nikud ne žuri". Vatra je osim toga rasplesala publiku s "Tangom".

Pjevač je prije koncerta muškarcima poručio da trebaju znati da se ljubav gradi i da drugoj osobi uvijek treba posvetiti pažnju, a ne uljuljkati se u lažni osjećaj da je "ona sada moja". "Poštovanje partnera, uvažavanje razlika, mogućnost razgovora, sve je to jako bitno, ali i sitnice, poput toga da dami pridržite kaput ili otvorite vrata. Sve te stvari, ujedinjene, čine vas pravim muškarcem i džentlmenom", rekao je Massimo.

Dok je u gradu podno Marjana Massimo "slušao srcem", u zagrebačkoj je Areni Halid Bešlić prekinuo koncertni post od čak četiri godine.

Raskošna produkcija i brojni prateći bend osigurali su da obožavatelji Bešlićevog rada njegove najveće uspješnice čuju onako kako je to moguće samo na nastupima uživo.

Halid je od samog početka koncerta vladao pozornicom te je nizao hit za hitom. Okupljeni u Areni su Bešlić zajedno otpjevali sve taktove Miljacke, Romanije, Malo je malo dana i Prvog poljupca.

Uvijek srdačni Halid s publikom je tijekom cijelog koncerta imao odličan kontakt, osiguravši da su romantičari u publici svoj dan proslavili u velikom stilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:34