GLASAJTE U ANKETI

Fanovi Eurosonga složili idealan popis za Doru 2022.: Koga biste vi odabrali da predstavlja Hrvatsku?

Natječaj za Doru traje do 25. studenog, do kada zainteresirani glazbenici mogu poslati svoje pjesme na HRT

Kandidati fanova za Doru 2022.

 Cropix

Domaći obožavatelji Eurosonga, okupljeni na portalu eurosong.hr odabrali su dvanaest izvođača koje bi najviše voljeli vidjeti na Dori, hrvatskom izboru za Pjesmu eurovizije. Podsjetimo, proteklih dana fanovi su zajedno s urednicima portala predlagali pjevače, pjevačice i grupe koje su po njima idealne da našu zemlju u svibnju 2022. predstavljaju na Eurosongu u Torinu, a sada je u priči ostalo četrnaest finalista, jer će se toliko pjesama predstaviti u veljači na Dori.

Sve do subote eurovizijski obožavatelji moći će glasati za tri najbolja prijedloga, a u finalnoj ponudi nude im se provjerena imena poput Severine, klape Cambi, Franke, Indire, grupe Silente, Vesne Pisarović, Lorene Bućan i ZsaZse. Fanovi bi nadalje na Dori voljeli ponovo vidjeti i Filipa Rudana (koji nam je nedavno rekao kako se na ovoj Dori najvjerojatnije neće natjecati), ToMu, te istarske rockere okupljene u skupini Mantra. Brojnim glasovima do finala su došli i youtuber Dennis Domian, kao i Vlaho Arbulić (za kojeg bi, ne sumnjamo, navijala njegova partnerica Tatjana Dragović), kao i Ananda, Tina i Đana članice grupe Eclipse, dobro poznate TikTokerima.

Inače, natječaj za Doru traje do 25. studenog, do kada zainteresirani glazbenici mogu poslati svoje pjesme na HRT. U glazbenim krugovima govorka se da bismo na Dori 2022. mogli ponovo vidjeti Franku Batelić, a premda se kalkulira i da će se, nakon smjene Uršule Tolj i postavljanja novog šefa projekta Tomislava Štengla, na Doru prijaviti i Damir Kedžo, iz njegovog tima doznali smo da odluka o tome još nije donesena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 04:24