ZGODNA MAMA

Elegantna Aleksandra Dojčinović po prvi put pokazala trudnički trbuščić u javnosti

Krajem lipnja ove godine otkrila je da čeka svoje prvo dijete s partnerom Tomislavom Madžarom

Aleksandra Dojčinović

 Bojan Zibar/

Domaća modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović (42) krajem lipnja ove godine otkrila je da čeka svoje prvo dijete s partnerom, dugogodišnjim liječnikom nogometne i rukometne reprezentacije Tomislavom Madžarom (44).

Iako o svom odnosu nikada nisu javno progovorili, moglo ih se zajedno vidjeti na nekim sportskim događanjima. Otkako se saznalo da je Dojčinović trudna, nije se baš pojavljivala u javnosti, ali sada je zbog posebne prilike pokazala svoj trudnički trbuščić.

Njezin Lei Lou dućan već neko vrijeme posluje na adresi Ilica 15 u Zagrebu, a sada je tu nadogradio Le Concept by Alex. Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović donosi tako po prvi put capsule kolekcije za sve prilike, od jakni i čizama za dane na snijegu, mekanih pletenih haljina i toplih kaputa, preko poslovnih komada u vibrantnim tonovima, sve do glamuroznih toaleta za najposebnije prilike i to sve upotpunjeno nakitom i kolekcijom cipela.

Predstavljanje nisu propustile brojne poznate osobe, kao što su Iva Radić, Branka Krstulović, Ana Radišić, Daniela Trbović, Tihana Harapin Zalepugin i brojni drugi.

image

Ana Radišić

Bojan Zibar/
image

Branka Krstulović

Bojan Zibar/

Aleksandra Dojčinović tom je prilikom zablistala u crnoj dugoj haljini s prorezom, a mnogi su primijetili njezin trudnički trbuščić i blistav osmijeh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 08:54