KRUNA LJUBAVI

Aleksandra Dojčinović i bivši savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović dobili su prvo dijete: Stigla je djevojčica

Aleksandri Dojčinović i Tomislavu Madržaru ovo je prvo dijete, a vijesti o trudnoći podijelili su s javnosti u lipnju

Aleksandra Dojčinović

 Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović (42) u jednoj je zagrebačkoj bolnici u utorak rodila svoje prvo dijete. S dugogodišnjim partnerom doc. dr. Tomislavom Madžarom (44) dobila je djevojčicu, a radosnu vijest ponosni roditelji podijelili su s bliskim ljudima, doznaje ekskluzivno Gloria.

image

Aleksandra Dojčinović

Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Krajem lipnja ove godine par je otkrio javnosti kako će njihova sedmogodišnja ljubav biti okrunjena djetetom. Privatni život dizajnerica i dugogodišnji liječnik hrvatske nogometne i rukometne reprezentacije čuvaju za sebe. Ali, kada se zajedno pojave u javnosti, svoju ljubav ne skrivaju. Međusobno su podrška jedno drugom u uspješnim karijerama. Madžar je bivši savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, a sada liječnik timova hrvatskih reprezentacija. Aleksandra već godinama ima uspješan modni brend Lei Lou, a nedavno je otvorila i dućan s vjenčanicama svjetski poznatih brendova u centru Zagreba.

Par je zajedno s tribina bodrio Vatrene na svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

image

Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar

Tom Dubravec/Cropix

U listopadu je Aleksandra otkrila u emisiji „Kod nas doma” za HTV kako nije sigurna hoće li se nakon poroda brzo vratiti na posao, ali želi da njezin tim dobro funkcionira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 10:00