TEK U IZGRADNJI

Cijena kvadrata oko 5500 eura: Zdravko Čolić kupio luksuzni stan u Puli, pogledajte kako će izgledati

Riječ je o vrlo atraktivnom i skupom projektu koji je smješten između marine i Pješčane uvale

Zdravko Čolić u Puli

 Goran Sebelic/Cropix

Ikona bivše Jugoslavije i danas silno popularni pjevač Zdravko Čolić posebno kada su u pitanju obožavateljice, kako ekskluzivno doznaje Istarski.hr, kupio je stan u Puli. Pjevač, rođeni Sarajlija odlučio se za nekretninu u Marini Veruda jednoj od zgrada koje se upravo grade.

Riječ je o vrlo atraktivnom i skupom projektu koji je smješten između marine i Pješčane Uvale. Kako navodi Istarski.hr u pitanju je pet zgrada smještenih na brdu iznad marine koje se nadvijaju nad zaljevom. Čak i oni koji se odluče kupiti stan na nekim od nižih katova imat će veličanstveni pogled na brodice, hotel Histria, Verudu Porat, Verudelu, Pješčanu Uvalu i Fratarski otok.

image

Marina SKY

Lotus Group/
image

Marina SKY

Lotus Group/
image

Marina SKY

Lotus Group/

Kako navodi portal, radi se o jednom od najvećih i najskupljih stambenih projekata u Puli u novije vrijeme, a zajednički iza njega stoje Tehnomont i pulski graditelj stanova Marijo Jašarević. Ideja je da se izgradi oko luksuznih 150 stanova, a radovi su za sada u početnoj fazi. Obzirom na lokaciju i sam projekt, cijena je paprena. Metar četvorni, piše Istarski.hr kreće se oko 5500 eura.

image

Počeli pripremni radovi

Dusko Marusic/Cropix
image

Počeli pripremni radovi

Dusko Marusic/Cropix

Kako će u ponudi biti i stanova velike kvadrature, onih od preko 100 četvornih metara s velikim terasama, kako sada stvari stoje, neki će "iskeširati" oko pola milijuna eura za svoju novu morsku oazu. Za koji stan se Čolić odlučio za sada nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 14:41