Četiri prednosti romantičnog spa odmora

Ljepše je u dvoje. Odmor u paru ima svojih prednosti pa u mjesecu ljubavi iskoristite povoljne pakete Terma Tuhelj i na revitalizirajuće putovanje u zagorsku zimsku idilu povedite onog koga volite

Nemaju svi taj luksuz da mogu spakirati kofere i uzeti godišnji odmor, no već i kratki bijeg može vas resetirati i učiniti razliku. Za takvu odluku ne trebate povod, no ako baš inzistirate, veljača je mjesec ljubavi, Valentinovo je na pragu, pa će wellness putovanje u dvoje biti sjajan način da provedete kvalitetno vrijeme s osobom koju volite.
promo 
 Nino Verdnik

Usredotočenost na ovdje i sad!

Paket Romantika u Termama Tuhelj sjajan je izbor za slavljenje ljubavi. Slatka dobrodošlica u sobi, butelja vina uz večeru, neograničeno kupanje na bazenima Vodenog planeta i opuštanje u Svijetu sauna, pravi je način za odmak od obaveza i uživanje u paru. Na trenutak zaboravite na globalne krize, kredite, probleme na poslu, usredotočite se na ovdje i sad.

Smanjite stres i anksioznost

U sklopu ovog romantičnog paketa prepustite se masaži za dvoje. Bit će to 80 minuta čistog užitka. Mišići će se opustiti, mirisna ulja oslobodit će pozitivne emocije, i što je najbolje, taj će osjećaj potrajati još dugo nakon odmora. Ne može uvijek sve biti idealno, ali ako pokušavate držati stres pod kontrolom i ako u vašoj svakodnevici dobro raspoloženje dominira, to će se reflektirati i na odnose s ljudima koje volite.

image
promo
Nino Verdnik

Ugodite sebi i ojačajte organizam

Ništa ne godi tako kao toplina sauna u zimsko vrijeme i to još u najdražem društvu. Osim toga sauniranje eliminira toksine, jača imunosni sustav, oslobađa stresa, pospješuje metabolizam, smanjuje bolove u leđima i zglobovima i ima anti-aging efekt… S tisuću četvornih metara Svijet sauna Terma Tuhelj pravi je izbor za ljubitelje ovog rituala.

image
promo
Nino Verdnik

Snaga timskog rada

Timski rad ključ je održivosti svake veze, posebice kad je riječ o dugim vezama. Važno je isprobati zajedničke aktivnosti i pronaći nove stvari koje volite raditi u paru. Osim toga, tko kaže da na wellness break u mjesecu ljubavi morate povesti partnera? Možda biste na putovanje željeli povesti prijatelja, prijateljicu, majku, dijete… nekog u čijem društvu baš uživate, a odaberete li paket Spa opuštanje u Tremama Tuhelj do 12. veljače ostvarit ćete 50 posto popusta za boravak druge osobe.

image
promo
Nino Verdnik

Više o ponudama i akcijama potražite na www.terme-tuhelj.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:02