AKTUALNO

Uređen Baby room u popularnoj hrvatskoj turističkoj destinaciji

 Terme Tuhelj
U suradnji s kompanijom IKEA Hrvatska uređen je novi Baby room, čime Terme Tuhelj, uz već postojeću igraonicu za djecu na dvije etaže i Playroom za tinejdžere, postaju najbolji saveznici roditeljima tijekom odmora

Priuštiti sebi nekoliko dana odmora izvan mjesta stanovanja uvijek je super iskustvo, bez obzira putujete li s obitelji, partnerom, prijateljicom ili čak solo. I roditelji, umorni od svakodnevnih obveza, vole povremeno pobjeći od rutine bez djece, iako trendovi u putovanjima pokazuju da čak 80% njih, kad planiraju putovanje, ipak to želi doživjeti s klincima. Pandemija je, čini se, osnažila vrijednost druženja s najbližima, što se posebno odnosi na putovanja.

image
Terme Tuhelj
image
Terme Tuhelj

Ipak, kako je svako putovanje i vrijeme za punjenje baterija, gosti traže destinacije i smještajne kapacitete u kojima će svaki član obitelji moći zadovoljiti i vlastite potrebe. Jer, kad vas je više, više je i interesa, a ponekad ih je teško sve uskladiti. Otkad je u Termama Tuhelj, u suradnji s kompanijom IKEA Hrvatska, uređen novi Baby room, ova turistička destinacija postala je još primamljivija za obiteljska putovanja. Naime, Baby room produžena je ruka već postojećoj dječjoj igraonici na dvije etaže, kao i Playroomu, namijenjenom zabavi tinejdžera, tako da svatko – uz kvalitetno zajedničko vrijeme – može računati i na ovaj vid ‘podrške‘.

image
Terme Tuhelj
image
Terme Tuhelj

"Baby room uredili smo u sklopu projekta unapređenja obiteljske destinacije, gdje smo djeci do tri godine i roditeljima htjeli omogućiti kutak za igru. U našem Baby roomu nalazi se dio za presvlačenje beba i dojenje, dio za kreativan rad i radionice te prostor za vlastito istraživanje i igru, uz dobro prepoznatljiv i kreativan IKEA stil", kažu u Termama Tuhelj.

Terme Tuhelj i IKEA Hrvatska sa svojim IKEA Family klubom dugogodišnji su partneri, a Baby Room nastavak je uspješne suradnje. Članovi IKEA Family kluba, osim što dobivaju niz nagrada, pogodnosti i popusta - čak i ako ništa ne kupe - imaju i pristup inspirativnim radionicama koje pomažu u opremanju doma i svakog drugog prostora. Prepoznatljivim i funkcionalnim IKEA stilom inspirirat će se i svi roditelji koji s dječicom dođu u novi, predivno uređeni Baby room u Termama Tuhelj. Kako je uživanje u trenutku još jedan trend u putovanjima, koji podrazumijeva odvajanje vremena za istraživanje, upoznavanje lokacije i stvaranje autentičnih iskustava, nema sumnje da su Terme Tuhelj – uz sve sadržaje koje nude, prije svega zabavni Vodeni planet, najveći Svijet sauna i wellness centar, kao i izvrsnu gastronomsku ponudu - najatraktivnija obiteljska destinacija u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 03:21