MOJPOSAO.HR

Zapošljavaju Rimac, Nexe, M San, Ribola...: Provjerite rokove i uvjete koje traže ovi poslodavci

I ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

Tvornica u kojoj se proizvode automobili kompanija Bugatti Rimac i Rimac

 Goran Mehkek/Cropix

Rimac Technology zapošljava Equipment Maintenance Controls Technician (m/f). Od kandidata očekuju dobro poznavanje tehnologije, dobro razvijene komunikacijske vještine, odgovoran pristup radu i analitičnost. Više o radnom mjestu kao i o pogodnostima koje nude, provjeri u oglasu i prijavi se do 25. srpnja.

Hospitalija trgovina d.o.o. distributer je medicinskih proizvoda na hrvatskom tržištu čija je misija usmjerena na opskrbljivanje bolnica, zdravstvenih ustanova, veledrogerija i ljekarnica visokokvalitetnim medicinskim proizvodima. Zbog širenja poslovanja i otvaranja vlastite poliklinike za neurologiju u potrazi su za Medicinskom sestrom/Medicinskim tehničarem. Od kandidata traže srednju ili višu medicinsku stručnu spremu, položen stručni ispit te važeće odobrenje za samostalan rad (Hrvatska komora medicinskih sestara). Svoj životopis možeš poslati do 30. srpnja.

M SAN Grupa je najznačajnija regionalna tvrtka u poslovnim segmentima distribucije računala i potrošačke elektronike s godišnjim revidiranim prihodima većim od 360M €. Kako bi nastavili rasti trenutno su u potrazi za Izvršnim direktorom LED poslovanja (m/ž) čija je primarna uloga koordinirano upravljanje i integracija svih poslovnih aktivnosti u razvoju i proizvodnji LED rasvjetnih rješenja za javnu i industrijsku rasvjetu, kao i u njihovom globalnom tržišnom plasmanu. Prijaviti se možete do 2. kolovoza.

NEXE Grupa sastoji se od 15 tvrtki koje djeluju na području tri države: Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, čija je osnovna djelatnost proizvodnja građevinskih materijala. U cilju jačanja svog profesionalnog tima traže sve one koji žele perspektivan i izazovan posao uz stalnu mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja prema svim najnovijim postignućima i standardima struke, a trenutno zapošljavaju na poziciji Direktor tehnološkog centra (m/ž). Oglas je aktivan do 23. srpnja.

Postani dio uspješne priče RIBOLA d.o.o. koja traje već 30 godina na poziciji Prodavač (m/ž). Nude redovna primanja uz plaćene troškove prijevoza te sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanom i prekovremeni rad, nagrađivanje radnih rezultata tijekom cijele godine, stimulativna primanja u sezoni, stalni radni odnos uz probni rok te mogućnost profesionalnog napredovanja unutar firme. Prijave primaju do 27. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:06