MOJ POSAO

Traže se prodavači, skladištari, računovođe, blagajnici... Provjerite uvjete i rokove za brojna radna mjesta

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

Ilustrativna fotografija

 Martin Barraud/Caia Image/Profimedia/Martin Barraud/caia Image/profimedia

Obožavaš kozmetiku koja ima pozitivan utjecaj na svijet u kojem živiš, društvena si osoba i voliš raditi s ljudima? Odlično! LUSH manufaktura, najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj, te poziva da im se pridružiš na jednoj od oglašenih pozicija: Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž) i Skladištar - rukovatelj viličarem (m/ž). Nude ti mjesečne bonuse, naknadu za topli obrok, mogućnost dodatne zarade, 50% popusta u LUSH trgovinama, mogućnost napredovanja i koješta drugo. Javi im se čim prije, a najkasnije do 21. rujna.

Moj Kod 15, tvrtka specijalizirana za knjigovodstvene/računovodstvene usluge za kompanije koje se bave pružanjem digitalnih, komunikacijskih i kreativnih usluga, zapošljava Mlađeg računovođu (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati najmanje jednu godinu prethodnog radnog iskustva na istim poslovima i poznavati relevantne zakonske propise, a novim kolegama nude kompetitivna primanja, fleksibilnost u radu, priliku za konstantno učenje i ugodnu radnu atmosferu. Prijave primaju do 24. rujna.

Olympic Entertainment Group AS je multinacionalni holding koji posluje u 8 zemalja EU, a prisutan je na tržištu priređivanja igara na sreću već 30 godina. U Hrvatskoj ima 60 poslovnica, 400 djelatnika te djeluje pod OLYBET brendom a svoj tim sada žele osnažiti na poziciji: Operater - blagajnik u automat klubu (m/ž). Pored internih obuka, nude ti bonuse i mogućnost dodatne zarade, uskrsnicu i božićnicu, mogućnost putovanja na sportske utakmice i druge pogodnosti, a sve detalje možeš doznati do 12. listopada.

U OTP banci žele predvoditi inovacije i svojim klijentima osigurati digitalno napredna i suvremena rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Želiš li biti dio ove uspješne priče, javi im se čim prije i pridruži im se na poziciji: Specijalist za upravljanje programom vjernosti (m/ž). Nude ti mogućnosti učenja i istraživanja, priliku da svojim idejama i prijedlozima unaprijediš postojeći način rada, fleksibilno radno vrijeme, ravnotežu između privatnog i poslovnog života i poticajnu radnu atmosferu. Javi im se do 22. rujna.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:18