MOJPOSAO

Vrijeme je za nešto novo: Kreni s poslom!

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Josko Ponos/Cropix

Postani dio Kaufland tima, međunarodno uspješnog trgovačkog društva! Pitaš se što ih čini tako posebnima? U prvom redu to su učinkovitost, dinamičnost i pravednost te predanost i upornost njihovih zaposlenika. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Skladištar/radnik na pripremi robe (m/ž), a novim kolegama nude petodnevni radni tjedan, atraktivna primanja i benefite, promicanje zdravlja kroz sufinanciranje sportskih aktivnosti, stručno uhodavanje te rad u dinamičnom okruženju. Javi im se do 5. veljače.

Želiš sudjelovati u razvoju web i mobilnih aplikacija? Motivira te rad u dinamičnom okruženju? Želiš napredovati i raditi na izazovnim projektima koristeći najmodernije tehnologije? Upravo takve zaposlenike traži Dimedia Internet tehnologije, tvrtka s više od 20 godina iskustva u razvoju web aplikacija, web stranica i web shopova. Kako bi te potaknuli na prijavu za radno mjesto Full stack junior/mid programer (m/ž) nude ti stimulativna primanja, slobodan svaki treći petak u mjesecu, dodatne bonuse na plaću, edukacije i mentoriranje, fleksibilno radno vrijeme i koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 12. siječnja.

Želiš biti dio kompanije koja funkcionira kao obitelj i zastupa brandove uz koje smo odrasli?

Onda je Atlantic Grupa mjesto za tebe! Zaposli se kao Referent pripreme proizvodnje (m/ž) jer ti tvrtka nudi brojne benefite – pored sustava nagrađivanja, tu su i regres te božićnica, čitav dijapazon različitih edukacija i razvojnih programa, timski rad i sjajni kolege. Zainteresirali su te? Javi im se do 11. siječnja i pruži im priliku da te upoznaju.

OMV-INDOIL, tvrtka koja se bavi proizvodnjom ventila i opreme za postrojenja u procesnim industrijama, zapošljava na poziciji: CNC operater/tokar/glodač (m/ž). Opis posla uključuje rad na CNC tokarilicama-glodalicama, pripremu stroja, izmjenu alata, kontrolu obradka i čišćenje stroja, a novim kolegama nude topli obrok, plaćen prijevoz, mogućnost dodatnih edukacija i rad u stabilnoj firmi. Oglas ostaje aktivan 11. siječnja.

Šela proizvodnja d.o.o. poduzeće je koje iza sebe ima 113 godina dugu tradiciju poslovanja. U zadnjih 20 godina, poduzeće se bavilo proizvodnjom kočione opreme prema licencama Knorr-Oerlikon Bremsen. Tvrtka je u potrazi za Komercijalistom za rad na isporukama gotovih proizvoda (m/ž), potrebno je imati barem jednu godinu radnog iskustva na sličnim poslovima, a opis posla uključuje pakiranje robe, izdavanje otpremnica i organizaciju transporta. Oglas ostaje aktivan do 12. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:55