MOJPOSAO

Vrijeme je za (bolji) posao: Ovog tjedna zapošljavaju Petit Bateau, ForgeBIT Digital Agency, Papavero...

Portal MojPosao i Novac.hr vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Sam Edwards/Caia Image/Profimedia

Posjeduješ minimalno 3 godine radnog iskustva u prodaji? Poznaješ barem jedan strani jezik? Proaktivna si osoba razvijenih komunikacijskih vještina? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršen si kandidat/kinja za radno mjesto Prodavač (m/ž) u tvrtki Petit Bateau. Opis posla uključuje aktivnu prodaju i brigu o zadovoljstvu krajnjih potrošača/klijenata, praćenje realizacije rezultata prodaje, praćenje zaliha te kontaktiranje klijenata i koordinaciju rada zaposlenika, a rok za prijavu ističe 21. siječnja.

ForgeBIT Digital Agency dio je međunarodnog tehnološkog tržišta već 7 godina, stvarajući, razvijajući i unapređujući poslovanje s jednim jednostavnim motom: Pronađi način i učini to! Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: Senior Java Developer (m/ž). Nude ti konkurentnu plaću (do 20 tisuća kuna neto), fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada na daljinu, brojne edukacije, veliki godišnji team building, besplatnu kavu/čaj i grickalice te koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 22. siječnja.

Papavero, prvi zagrebački pizzaurant koji svoju prepoznatljivost gradi na originalnoj recepturi – spoju tradicionalnih talijanskih namirnica i svježih lokalnih dodataka, zapošljava Dostavljača/pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž). Novim kolegama nude besplatan topli obrok, rad u mladom i pozitivnom timu, fleksibilnost u radu, mogućnost rada na puno i nepuno radno vrijeme te smjenski rad. Ako su te zainteresirali, javi im se do 22. siječnja.

WINPLAST, renomirana tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji i montaži proizvoda od plastike i aluminija za građevinarstvo, zbog povećanog opsega posla traži Radnika u proizvodnji ALU i PVC stolarije (m/ž). Potrebno je imati najmanje 3 godine relevantnog radnog iskustva, a tvrtka zauzvrat nudi mogućnost razvoja i napredovanja, stalni posao, plaćeni kolektivni godišnji odmor i mogućnost organiziranog zajedničkog smještaja za radnike. Oglas ostaje aktivan do 11. veljače.

Solvis je proizvodna i inženjerska tvrtka koja posluje u sektoru obnovljivih izvora energije. U svrhu osnaživanja svog postojećeg tima trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: Električar (m/ž). Nude stimulativna primanja i raznovrstan posao u dinamičnom okruženju uz kontinuirano stjecanje novih znanja. Tvrtka njeguje ugodnu radnu atmosferu temeljenu na međusobnom poštovanju i timskom radu, a rok za prijavu na oglas ističe 28. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:58