Kakva prilika

Osvojite potpuno besplatnu solarnu elektranu i uštedite do 90 posto na računima za struju!

Cijene energenata su još uvijek visoke, no postoji način kako uštedjeti na računima
 Shutterstock

Sunce se pokazalo najisplativijim izvorom energije zato što traži najmanja ulaganja i daje najveću uštedu. Odlično rješenje za uštedu je instalacija solarne elektrane, što je posebno isplativa investicija za vlasnike obiteljskih kuća.

Prosječno četveročlano kućanstvo nakon postavljanja solarne elektrane može smanjiti račune za struju i do 90 posto, a ukoliko imate, ili planirate nabavku električnog automobila, budžet za njegovo gorivo iznosit će nula eura.

Mnogo je benefita iskorištavanja sunčeve energije stoga vas pozivamo da uzmete svoj dio sunca sudjelovanjem u nagradnom natječaju koji organizira ENNA Opskrba!

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina koje su vlasnici nekretnine (stan ili kuća) te se putem postavljene kontakt forme prijave na natječaj i prihvate Pravila nagradnog natječaja.

Po slanju ispunjenog kontakt obrasca s odgovorom na nagradno pitanje svatko tko se prijavio na natječaj dobit će automatiziranu poruku na upisanu mail adresu s potvrdom prijave i uputama o daljnjem tijeku natječaja. Organizator će po primitku valjanih prijava kontaktirati sve prijavljene i prikupiti sve potrebne podatke o nekretnini potencijalnog natjecatelja te potom izraditi neobvezujuću ponudu za realizaciju solarne elektrane. Neobvezujuće ponude će biti izrađene samo za one prijavljene nekretnine kod kojih postoje uvjeti za postavljanje solarne elektrane.

Ime i prezime dobitnika nagrade po izboru žirija bit će objavljena na web portalu jutarnji.hr dana 17.11. 2023. godine nakon 12 sati.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

image
ENNA Opskrba

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Native Ad Studija Hanza Medije i ENNA Opskrbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:24