NAJSOČNIJI MAGAZIN U HRVATA

Zbog velikog interesa paket Nedjeljni Jutarnji + DOBRA HRANA na kioscima do utorka!

"Za ovaj smo broj pripremili specijal o ljetnim paštama", kaže Željka Klemenčić, glavna urednica Dobre hrane, "kao i veliku temu o hrani bez kuhanja i mnoštvo originalnih recepata za koje vam ne treba više od 15 minuta".

Dobre vijesti za sve koji vole dobru hranu. Novi, ljetni broj magazina Dobra hrana možete naći na kioscima i u ponedjeljak i utorak!

“Za ovaj smo broj pripremili specijal o ljetnim paštama”, kaže Željka Klemenčić, glavna urednica Dobre hrane , “kao i veliku temu o hrani bez kuhanja i mnoštvo originalnih recepata za koje vam ne treba više od 15 minuta”.

PREGLEDAJTE SPECIJAL:

Ultimativni gastro vodič

Tu su još preporuke vina (‘plavac mali nikad nije bio ovako dobar i jeftin’), ultimativni gastro-vodič za najbolja mjesta na moru (gdje ići kad imate brod, a nemate ništa na nogama). Velika tema o lovu i pripremi jastoga, kao i brojni recepti i savjeti.

Na raskošnih 68 stranica magazinskog papira dobit ćete sve što vam treba za kvalitetno i ukusno ljetno uživanje u hrani.

Dobra hrana će se, kao i do sada, u prodaji naći uz Nedjeljni Jutarnji, a megapaket Nedjeljnog i Hrane od 164 stranice potražite 7. 8. na kioscima.

Razgrabljena dva broja

Kako bi svi čitatelji bili u mogućnosti doći do svog primjerka, paket Dobre hrane i Nedjeljnog u prodaji će se naći i u ponedjeljak i utorak, a ukupna naklada Nedjeljnog iznosit će čak 170.000 primjeraka.

Prva dva broja magazina Dobra hrana planula su s kioska u samo nekoliko sati, čime je postao jedno od najuspješnijih magazinskih lansiranja u povijesti, a urednički tim na čelu sa Željkom kaže kako jedva čeka čitatelje počastiti novim brojem.

KAKO DO MAGAZINA DOBRA HRANA

Novi broj magazina Dobra hrana moći ćete kupiti samo i jedino uz Nedjeljni Jutarnji koji će se na kioscima pojaviti 7. 8. Za cijenu od 10 kuna dobit ćete megapaket Nedjeljnog i Dobre hrane od 164 stranice.

OMILJENI MAGAZIN KUPITE DO SRIJEDE

S obzirom da je potražnja za Dobrom hranom golema, i mnogi čitatelji ne stignu do svog primjerka, omogućili smo da paket Nedjeljnog i Dobre hrane možete kupiti na kioscima i u ponedjeljak i utorak!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 09:14