KONZUMOV KUTAK

Trgovina u Hvaru uvijek je meta turista i nautičara: ‘Super je opremljeno i imaju sve što mi treba‘

Konzum u Hvaru

 Maria Tušek
U velikoj i vrhunski opremljenoj prodavaonici i posada Nautičkog jedra opremila je svoj brod prije uspješnog nastavka plovidbe

Na samom ulazu u grad Hvar, nedaleko od prvog građanskog kazališta u Europi, smjestila se velika i vrhunski opremljena prodavaonica Konzuma. Upravo zato što je na sjajnoj lokaciji u jednom od najjačih turističkih gradova na Jadranu, prodavaonica je ponudom doista u samom vrhu Konzumove mreže.

Trgovina u asortimanu ima doslovno svega - od izvrsnog izbora voća i povrća te drugih prehrambenih artikala preko higijenskih potrepština do brojnih rekvizita iz asortimana za plažu.

Upravo zbog toga taj je Konzum uvijek meta turista i nautičara, pa je ondje i posada Nautičkog jedra opremila svoj brod prije uspješnog nastavka plovidbe. Ovaj put u košari su im se našli i Jamnica, Zvijezda suncokretovo ulje, ABC sir, ali i drugi mliječni proizvodi Kravice Kraljice.

- Ovdje kupujem dosta često, super je opremljeno i imaju sve što mi treba na jednom mjestu - kaže Antonio iz Hvara, koji nije propustio pohvaliti ljubaznost i susretljivost zaposlenika, unatoč višestrukom povećanju prometa s kojim se nose u srcu sezone.

Konzum trgovine pronađi OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:43