KONZUMOV KUTAK

U Konzum u Trogiru zalaze brojni turisti u potrazi za manjim osvježenjem

 Saša Burić/Cropix
‘Bilo da su u pitanju vina ili pak neki drugi proizvod, uvijek rado savjetujemo naše kupce‘

Smješten na samom ulazu u stari grad, Konzum u Trogiru na adresi Alojzija Stepinca 1, puni je pogodak bez obzira na to stanujete li u ovom gradu ili ste tek u prolazu. Blizu je i ACI marina pa se u ovom Konzumu nautičari svakodnevno opskrbljuju kvalitetnim namirnicama, a kako je prodavaonica smještena u samoj gradskoj jezgri, u nju zalaze brojni turisti u potrazi za manjim osvježenjem ili većom kupovinom.

Od Konzumovih zaposlenica doznajemo kako je, kao i gotovo svugdje tijekom ovih vrućih dana, prvi izbor kupaca upravo voda, i to prirodna mineralna voda Jana. Pored toga, kupuju se i svježi pekarski proizvodi, kao i svježe voće i povrće, sladoledi i smrznuti proizvodi. Nerijetko su kupci u potrazi za finim vinima koja će najbolje pasati uz njihova jela koja planiraju pripremiti, a njihov prvi izbor su vina Belja i Agrolagune, čije različite sorte mogu pronaći upravo u ovom trogirskom Konzumu.

- Bilo da su u pitanju vina ili pak neki drugi proizvod, uvijek rado savjetujemo naše kupce. Vidimo da im je važno iz prve ruke dobiti preporuku za neki određeni proizvod jer kad su oni zadovoljni, onda smo i mi – kaže ljubazna zaposlenica. Upravo je ovakav pristup prema svakom kupcu jedan od glavnih faktora zašto je ova prodavaonica na dobrom glasu, ne samo među domaćim, već i među stranim kupcima.

Konzum trgovine pronađi OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:11