GOD IS AN ASTRONAUT

Nakon odgođenog koncerta, irski post rokeri iscijedit će zadnji atom snage za neviđeno live iskustvo u Močvari

God Is An Astronaut

 PROMO
Novi album ‘Ghost Tapes‘ sa sedam potpuno novih pjesama došao je u pravom trenutku kao svojevrsna obljetnica benda. Punih 20 godina!

Svjesni situacije i svih epidemioloških mjera koje su bile na snazi tijekom pandemije koronavirusa, zagrebački nastup irskih post rock velikana God Is An Astronaut (koji su u Močvari trebali svirati 25. svibnja 2022.), dobio je novi datum - nedjelju, 24. rujna.

Čekanje se isplatilo jer su nam momci spremili povrat duga s kamatama u vidu cijeđenja zadnjeg atoma snage za neviđeno live iskustvo u zagrebačkoj Močvari.

Podsjetimo, rado viđeni gosti u ovim krajevima, God Is An Astronaut spremali su se za veliku obljetničku turneju albuma "All Is Violent, All Is Bright". Kako su sami rekli: "Prije 15 godina nepoznati bend iz Irske objavio je svoj drugi album ‘All is Violent, All is Bright‘, koji je zarobio maštu svekolike mladeži i bendu osigurao svjetski kult obožavatelja koji ga i danas prate. Naredne godine God Is An Astronaut prvi put će izvesti čitav album od početka do kraja. No to nije sve".

A bend ni u vrijeme pandemije nije stao, dapače, bio je itekako aktivan. Plod toga je i novi album "Ghost Tapes" sa sedam potpuno novih pjesama. Materijal je došao u pravom trenutku kao svojevrsna obljetnica benda. Punih 20 godina!

Koncert je rasprodan, a ulaznice kupljene za prvi najavljeni datum vrijede i za novi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:14