RAK PROSTATE

Tužna vijest iz Los Angelesa: Preminuo je legendarni Gunther iz ‘Prijatelja‘

James Michael Tyler
 Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Glumac koji se borio s rakom prostate umro je u svom domu u Los Angelesu

James Michael Tyler, američki glumac koji se proslavio ulogom Gunthera iz Prijatelja, preminuo je u 59. godini života, javlja TMZ. Glumac koji se borio s rakom prostate umro je u svom domu u Los Angelesu, a odmah nakon što je objavljena tužna vijest, oglasila se i njegova obitelj.

- Cijeli svijet ga je znao kao Gunthera, ali mi ga poznajemo kao sjajnoga glumca, glazbenika, voljenog supruga i čovjeka koji je posljednje mjesece života posvetio podizanju svijesti o opasnosti raka - napisali su i dodali:

- Obožavao je glazbu i neplanirane avanture. Ako ste ga ikada upoznali, vjerojatno vam je ostao prijatelj za cijeli život.

image
James Michael Tyler
Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Rak prostate dijagnosticiran mu je 2018. godine, ali usprkos tome pojavio se u povratničkoj hit seriji "Friends: The Reunion" i, zanimljivo, tamo uopće nije spominjao da je bolestan. Tek kasnije je otkrio da boluje od raka dodavši da to nije htio ranije spominjati kako ne bi uništio atmosferu.

James Michael Tyler nakon Prijatelja nije previše glumio, vjerojatno je i on bio svjestan da će vječno biti upamćen kao simpatični konobar iz kafića u Central parku u New Yorku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2022 00:38