AGENT 007

Favorit broj jedan: Ovaj bi glumac trebao postati novi Bond, James Bond!

Aaron Taylor-Johnson

 Cat Morley/Avalon/Profimedia/Cat Morley/avalon/profimedia
Uvjeti su sljedeći: glumac mora biti Britanac te biti dovoljno mlad da može igrati Bonda minimalno 15 godina

Aaron Taylor-Johnson (33) novi je favorit za ulogu sljedećeg Jamesa Bonda, Daily Mail saznaje ekskluzivno. Otkad je Daniel Craig otkazao ulogu agenta 007 nakon pet filmova, priča se o tome tko bi ga mogao zamijeniti.

Izvor je otkrio kako će britanski glumac najvjerojatnije dobiti ulogu, a redatelj „Oppenheimera“ Christopher Nolan (53) vjerojatno će režirati sljedeći film o Bondu.

„Aaron Taylor-Johnson je trenutno favorit broj jedan koji bi mogao preuzeti legendarnu ulogu. On je prvi izvor Barbare Broccoli“, kaže izvor o Bondovoj producentici, a komentirao je i režiranje Nolana na budućem filmu.

„Iznimno je zainteresiran učiniti nešto sasvim drugačije s franšizom. Ako može postići što želi s producentima, onda je za to. Hoće li Nolanov dolazak utjecati na izbor Aarona Taylora-Johnsona trenutno se ne zna jer je Nolan vrlo pažljiv oko toga s kime radi.“

Nolan je poznat po suradnji sa sličnim glumačkim podstavama u svojim filmovima. Dosad je radio s još jednim potencijalnim Bondom – Tomom Hardyjem na tri filma „Inception“, „Dunkirk“ i „The Dark Knight Rises“.

image

Aaron Taylor-Johnson u "Kraven the Hunter" (2023).

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Nolan je radio i s Taylorom-Johnsonom na filmu „Tenet“ (2020.) u kojem je glumac igrao sporednog lika Ivesa. Glumac je progovorio tada o dobivanju uloge kod slavnog redatelja.

„Kad postoji prilika za rad s nekim poput Chrisa Nolana, samo se nadaš da ćeš dobiti bilo kakvu priliku raditi s njime“, rekao je za THR, piše Daily Mail.

„Prošao sam kroz nekoliko različitih castinga prije nego što sam uopće uspio ući u sobu da napravim još jednu audiciju za njega. Dakle, to nije bila gotova stvar, ali za najbolje se stvari vrijedi boriti i pomučiti se. Dakle, to nije išlo tako lako, ali srećom, dao mi je ulogu. I nije mi bilo važno koliko je velika ili mala uloga. Samo sam želio biti u njegovoj prisutnosti na njegovom sljedećem filmu.“

Dok se neki obožavatelji vesele informaciji da bi Taylor-Johnson mogao biti sljedeći Bond, ima i onih koji navijaju za Henryja Cavilla (40).

Prema pisanju stranih medija, producenti Jamesa Bonda Barbara Broccoli i Michael Wilson postavili su tri uvjeta za dobivanje uloge novog Bonda. Glumac mora biti Britanac te dovoljno mlad da može glumiti Bonda minimalno 15 godina.

image

Supružnici Sam Taylor-Johnson i Aaron Tayolr-Johnson

Zonna Nick/ipa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Zonna Nick/ipa/abaca/abaca Press/profimedia

Trenutno glavni kandidat za ulogu Bonda, Taylor-Johnson proslavio se u filmu „Nowhere Boy“ (2009.) glumeći Johna Lennona. Taj film je režirala Sam Taylor-Johnson (56) s kojom je Aaron u braku od 2012. i s kojom ima 2 djece – Romy Hero (11) i Wylda Rae (13). Sam ima još dvije starije kćeri Angelicu (26) i Jessie (17).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 21:31