NE MARI ZA TRAČEVE

Novi Bond je s 24 godine starijom suprugom prohodao kad je imao samo 18: ‘Sjećam se kad sam je vidio...‘

Glasine o tome da bi Aaron mogao postati nasljednik Daniela Craiga počele su u studenom, sad ga čeka ugovor na stolu

Sam i Aaron Taylor-Johnson

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Posljednjih je dana na internetu glavna vijest da će Aaron Taylor Johnson naslijediti Daniela Craiga u ulozi tajnog agenta Jamesa Bonda, a njegova karijera na velikom platnu, ali i privatni život zaintrigirali su mnoge.

Ovaj 33-godišnji miljenik žena pojavio u filmovima kao što su Marvelovi "Avengersi", "Kick-Ass", "Anna Karenjina", "Godzilla", "Nocturnal Animals" i "Tenet", između nekoliko drugih filmskih uloga. Doduše, često je u medijima zbog svoje supruge, 24 godine starije redateljice Sam Taylor-Johnson.

image

Sam i Aaron Taylor-Johnson

Zonna Nick/ipa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Zonna Nick/ipa/abaca/abaca Press/profimedia

Par koji zbog velike razlike u godinama privlači veliku pozornost javnosti upoznao se 2009. godine na setu filma "John Lennon: Dečko koji ne obećava", kada je on imao svega 18, a ona 42 godine. Ubrzo su počeli izlaziti, a vjenčali su se u Babington Hoseu u Somersetu u lipnju 2012. godine. Par danas ima dvije kćeri, Wyldu Rae rođenu 2010. te Romy Hero, koja je rođena 2012. godine.

image

Sam i Aaron Taylor-Johnson

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Aaron je ranije za medije pričao o trenutku kada se zaljubio u Sam, te se čak dotaknuo i njihove razlike u godinama.

Za Harper‘s Bazaar je 2019. rekao: "Sjećam se toga vrlo, vrlo jasno. Znam točno što je tada nosila."

Podsjetimo, glasine o tome da bi Aaron mogao postati nasljednik Daniela Craiga počele su u studenom, kada je The Sun izvijestio da je zvijezda "Bullet Traina" impresionirala producente na "tajnoj audiciji" za tu ulogu. Matthew Belloni iz Puck Newsa piše da je Taylor-Johnson doista sjedio s Broccoli i da je "sastanak prošao dobro." On navodno ispunjava sve uvjete: osim onih gore navedenih, također je "sjajan glumac" i "uspješan, ali ne osobito slavan".

image

Aaron Taylor-Johnson

-/Aflo/Profimedia/-/aflo/profimedia

Međutim, kako navodi Puck News, on se sprema ponovno ući u Marvelov "filmski svemir" i to kao glavna uloga u filmu "Kraven The Hunter", a glumit će i uz Ryana Goslinga u filmu "The Fall Guy", stoga je moguće da bi u kratkom roku mogao postati "previše slavan da bi postao Bond". Iako ga ponuda za ulogu agenta 007 čeka na stolu, utrka za ulogu Bonda još traje. Neki od favorita su i Henry Cavill, Damson Idris, Tom Hardy i Chris Evans, a neki ističu i Jamesa Nortona i Cilliana Murphyja kao velike favorite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 12:15