Getty Images
HRABRA ODLUKA

Bivša prva dama progovorila o najbolnijem razdoblju života: 'Dogodilo se to prije 20 godina'

Michelle Obama odlučila je progovoriti o bolnim danima kako bi osvijestila problem kroz koji žene diljem svijeta uglavnom prolaze same.

Michelle Obama odlučila je progovoriti o bolnim danima kako bi osvijestila problem kroz koji žene diljem svijeta uglavnom prolaze same.

Supruga bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, Michelle (54), u televizijskom intervjuu s novinarkom Robin Roberts progovorila je spontanom pobačaju koji je imala prije 20 godina.

'Osjećala sam se izgubljeno i napušteno. Mislila sam da sam podbacila, jer tada se o spontanim pobačajima nije govorilo i nisam znala koliko su oni česti. Sjedili smo sami, svatko u svojim mislima i boli, misleći kako nešto s nama ne valja. Upravo zbog toga mislim da je itekako važno razgovarati s mladim majkama i osvijestiti ih da se spontani pobačaji događaju', rekla je Michelle Obama uoči izlaska njezinih memoara koje nose naziv 'Becoming'.

WASHINGTON, DC - JUNE 14:  Former First Lady Michelle Obama talks to the audience at the Reach Higher Initiative Beating the Odds Summit to support first-generation college-bound students on June 14, 2018 in Washington, DC.  (Photo by Shannon Finney/Getty Images)
Getty Images

U njima je progovorila o teškom razdoblju koje nije otkrivala sve do sada. Michelle je svoje kćeri, Maliju Ann (20) i Sashu (17) dobila tek nakon što se podvrgla umjetno potpomognutoj oplodnji.

Ljubavna priča Obame i Michelle počela je kada je Barack, rodom s Havaja, stigao kao pripravnik u pravnu tvrtku Sidley Austin u Chicagu, a Michelle mu je dodijeljena kao mentorica. Na prvi spoj, nakon Barackovog dugog nagovaranja, otišli su 1989. u kino gdje su gledali 'Do The Right Thing'. Michelle se često zna našaliti da je Barack odabirom nezavisnog redatelja htio pokazati koliko je profinjen. Dvije godine kasnije ju je zaprosio, a 3. listopada 1992. su se vjenčali, a prošle godine Obame su proslavili 25. godina braka.

COPENHAGEN, DENMARK - OCTOBER 02:  US President Barack Obama and his wife Michelle attend the Chicago 2016 presentation on October 2, 2009 at the Bella Centre in Copenhagen, Denmark. The 121st session of the International Olympic Committee (IOC) will vote on October 2 on whether Chicago, Tokyo, Rio de Janeiro or Madrid will host the 2016 Olympic Games.  (Photo by John Gichigi/Getty Images)
Getty Images

Linker
01. svibanj 2024 17:37