UŽARENA ATMOSFERA

Bilo je vruće: Lidija Bačić svojim koncertom otvorila prvo biološko kupalište u Hrvatskoj

Moslavački gradić Čazma raj je za ljubitelje prirode, a upravo je u njemu užarila atomsferu jedna od najatraktivnijih hrvatskih pjevačica!

Službeno otvorenje prvog javnog biološkog bazena u Hrvatskoj, u srcu malene Čazme obilježila je plavokosa pjevačica Lidija Bačiće. Svojim hitovima užarila je atomsferu i zabavljala sve prisutne uzvanike, a za ovu prigodu odjenula je bijeli atraktivni top, plavu suknju do koljena te pokazala svima isklesano tijelo.

image

Užarena atmosfera i uživanje u hitovima

PROMO

Nije tajna da je 36-godišnjakinja popularna upravo po svom atraktivnom stilu plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a nakon nastupa je pokazala i svoju nježniju stranu pa je rado pozirala pored bazena sa svojim fanovima koji su jedva dočekali zajedničku fotografiju.

image

Glazbenica je pozirala sa dječicom

PROMO

Pjevačica je bila dobro raspoložena i za poziranje fotografima pa je izdvojila vrijeme i za objektive. Po svemu sudeći otvaranje bazena je pored zanosne Lile palo u drugi plan jer je sve poglede ukrala upravo ona.

image

Spremno je pozirala fotografima

PROMO

Čitajte i: Jeste li čuli za biološka kupališta? Prvo u Hrvatskoj otvara se u Čazmi!

Ljeto je tek počelo, a u njezinom slučaju neće joj nedostajati ni koncertnih angažmana. U Čazmu je stigla nakon nastupa na Splitskom festivalu, što ni ne čudi jer od lani Lidija je jedna od najzaposlenijih domaćih pjevačica.

image

Lidija Bačić

SAŠA SELIHAR
image

Lidija Bačić pozira na biološkim bazenima

SAŠA SELIHAR
image

Lidija Bačić u seksipilnom izdanju

PROMO

Podsjetimo, prvi biološki bazen u Hrvatskoj prostire se na 1665 četvornih metara, a pokraj bazena su ugostiteljski objekt, prostorije za prvu pomoć te kabine za presvlačenje. Sagrađena je i ‘zelena učionica‘ s poučnim bazenima s biljkama za školu u prirodi te dio za rekreaciju - teren za odbojku i dječje igralište. Kupalište će biti posebno atraktivno svima koji zbog raznih razloga ne vole ili ne podnose kemikalije za pročišćavanje vode jer ovdje, umjesto njih, vodu pročišćavaju prirodni filteri, primjerice pijesak, te biljke. Cijeli projekt zamišljen je tako da se koristi tijekom cijele godine, a ne samo za plivanje ljeti.

Linker
25. travanj 2024 17:08