GLORIA 30

Vanna: "Da bi bila sa mnom na naslovnici kći Janu podmitila sam čokoladicama"

Pjevačica se za 30. rođendan Glorije prisjetila snimanja jedne božićne naslovnice prije 21 godinu kada je njezina kći Jana imala svega dvije godine. Vanna je tada, kaže, morala kćer podmiriti s Bajaderama koje je obožavala kako bi se uspjela fotografirati, a te ukusne čokoladice voli i danas.

Među prvima je na pozornicu u Laubi izašla Vanna koja je izvela nekoliko svojih bezvremenskih hitova. "Jako lijepa večer, mogla sam se opustiti jer sam prva pjevala uživala sam u večeri, nastupima drugih i druženju s kolegama i prijateljima", govori Vanna koja nam je otkrila kako je najbolje tulume doživjela prije društvenih mreža.

"Ima tuluma, ali nisu zabilježeni medijski, bitno je dobro društvo i još bolja svirka. Naravno da se volim dobro provesti, ali ja sam uvijek taj neki izrod na tulumima jer ne volim pjevati privatno zbog toga što sam primijetila da se onda drugi ljudi boje pustiti glas i često komentiraju:"Moj glas je grozan", a to nema smisla jer je najbitnija dobra zabava", napominje glazbenica.

Upitali smo Vannu i kako se osjeća kada čuje pjesmu "Tek je 12 sati", veliki hit koji je otpjevala kao članica skupine ET."Jako sam ponosna i sretna, slušam ga i izvodim više od 30 godina, mislim da to sve govori o tome kakva je to pjesma" govori Vanna. Iako, kaže, nije sklona svoj privatni život izlagati javnosti ipak je jednom za Gloriju snimila naslovnicu sa svojom obitelji ispred božićnog drvca.

image

Pjevačica kaže da se odlično zabavila na Glorijinom rođendanu

DARKO TOMAŠ/CROPIX

"Davno je to bilo, prije 21 godinu božićno drvce i moja Jana, malo nemoguća i sve je to njoj bilo bezveze obukla sam ju u srebrnu haljinu, crvene čarape i onda smo je podmitili s bajaderama jer inače nije bila mirna. Večeras sam vidjela tu naslovnicu na partyju i shvatila kako i dan danas vodi bajadere", kroz smijeh je zaključila Vanna.

Linker
25. travanj 2024 17:09