Okušala se i kao voditeljica

 KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK
Začin za brak

Sarah Ferguson u emisiji dijelila ljubavne savjete: "Sad izvadite to seksi rublje iz ladice"

Vojvotkinja od Yorka spisateljica je povijesnih ljubavnih romana, ima podcast i nije joj problem reći što mislim. Pa i u programu uživo.

Vojvotkinja od Yorka spisateljica je povijesnih ljubavnih romana, ima podcast i nije joj problem reći što mislim. Pa i u programu uživo.

Bivša supruga princa Andrewa, odnedavno spisateljica povijesnih ljubavnih romana, Sarah Ferguson, debitirala je kao televizijska voditeljica. Bila je gošća-urednica britanske jutarnje emisije "This Morning" na ITV-u i okušala se u davanju ljubavnih savjeta gledateljicama koje su se uživo javljale u emisiju. Vojvotkinju od Yorka, koja je nakon razvoda od srednjeg sina pokojne kraljice Elizabete II. zadržala titulu, u emisiji su ugostili voditelji Dermot O‘Leary i Alison Hammond. Budući da piše ljubiće i već nekoliko godina živi s bivšim u njegovoj rezidenciji, Royal Lodge, nedaleko od dvorca Windsor, imala je poseban zadatak- savjetovati gledateljice kako vezi ili u braku "vratiti magiju", kako organizirati prosidbu ili se ponašati na prvom izlasku?

Gledateljica ju je pitala za savjet jer se ona i njezin suprug bore uravnotežiti karijere s ulogom roditelja, prenosi The Independent.

"Osjeća li se vaš suprug pomalo izostavljeno?," upitala ju je vojvotkinja, a gledateljica je priznala kako bi to mogla biti istina. Sarah Ferguson preporučila joj je da angažira dadilju "kako bi suprugu pripremila veliko iznenađenje".

"Izvucite iz komode odgovarajuće donje rublje, napravite frizuru i prirediš mu "poslasticu". Neka poslastica bude velika, kako bi ostao bez riječi. Organizirajte sve i iznenadite ga", pojasnila je vojvotkinja.

"Sad izvadite to seksi donje rublje", rekla je bivša članica kraljevske obitelji pohvalivši sugovornicu što je "bila tako hrabra da nas nazove". Osim toga dodala je kako je tu jako važan "element iznenađenja". I da baš ljubavne igrice koje druga strana ne očekuje, mogu "vratiti magiju u odnos". Pritom je pred iznenađenim voditeljima otkrila da je nešto slično i sama poduzela. Ostavila je "ljubavne poruke" u partnerove cipele za squash. Vojvotkinja nije precizirala radi li se o princu Andrewu? Neke detalje ipak je zadržala za sebe. Inače, Sarah je od lipnju ove godine, nakon što joj je dijagnosticiran rak dojke na rutinskoj mamografiji, podvrgnuta operativnom zahvatu.

image

Vjenčanje s princem Andrewom 1987. u Westminsterskoj opatiji

BILL CROSS/ANL/SHUTTERSTOCK

U međuvremenu se oporavila, pohvalila se da je sve prošlo da ne može bolje i sada se s još više energije prepušta svemu što je lijepo u životu. Pokrenula je podcast "Tea Talks with the Duchess and Sarah" sa suvoditeljicom, Sarah Thomson u kojem, uz raznolike teme, pričaju i o vezama, ljubavi, povratku čarolije u dugogodišnje odnose ... Tako da joj davanje "spicy" savjeta nije novost.

image

Sa suprugom i kćerima, princezama Beatrice i Eugenie 1995. u Wichkamu

SOLENT NEWS/SHUTTERSTOCK
Linker
28. travanj 2024 15:46