BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
ZNAKOVITA ŠETNJA

Prvi put u javnosti nakon skandala: Meghan Markle ne skida osmijeh s lica

U šetnji Santa Barbarom Meghan Markle poslala je jasnu poruku izborom svoje odjeće i komadom nakita koji joj je darovao svekar, kralj Charles.

U šetnji Santa Barbarom Meghan Markle poslala je jasnu poruku izborom svoje odjeće i komadom nakita koji joj je darovao svekar, kralj Charles.

U slučaju odbjeglih supružnika Meghan Markle i princa Harryja ništa nije slučajno, a par koji je od prvog dana svoje veze u fokusu svjetskih medija i paparazza odavno je shvatio da se neverbalnom komunikacijom može se poslati ubojitija poruka nego riječima. Upravo to je ovih dana učinila 42-godišnja Meghan Markle, koja je za šetnju Santa Barbarom odabrala neupadljiv outfit - crnu majicu i tajice, tenisice, zelenu šiltericu i sunčane naočale, te kosu svezala u pletenicu, čime se inače ne bi nimalo izdvajala od ostalih prolaznika.

image

Njezin osmjeh govori više od riječi

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No, na njezinoj lijevoj ruci blistala je dijamantna narukvica, dar njezinog svekra kralja Charlesa III., koji joj je dragocjeni komad nakita darovao u svibnju 2018. godine. Meghan Markle prvi put ju je javnosti pokazala večer uoči svog vjenčanja s princom Harryjem, čime je potaknula spekulacije kako je riječ o njegovom osobnom vjenčanom daru nevjesti.

Da je narukvica Meghan Markle osobito draga vidjelo se i po tome što ju je nosila na svojoj prvoj protokolarnoj dužnosti u društvu tadašnjeg prestolonasljednika Charlesa i njegove supruge, tada vojvotkinje od Cornwalla, kao i na prvom putovanju s Harryjem na Fidžiju.

Usprkos brojnim zahtjevima i upitima Meghan Markle i princ Harry proteklih dana i tjedana niti jednom riječju nisu željeli prokomentirati kontroverze iz knjige "Završna igra" (Endgame) Omida Scobija, kojem su navodno upravo oni i krug njima bliskih ljudi bili izvor za brojne navode koji su podigli buru u javnosti. A među njima se ističe navodna zabrinutost dva člana kraljevske obitelji - čija su imena objavljena u nizozemskom prijevodu knjige, za vrijeme Meghanine prve trudnoće zbog boje kože njihovog najstarijeg djeteta, danas 4-godišnjeg Archieja.

image

Meghan je na lijevoj ruci nosila dijamantnu narukvicu, dar kralja Charlesa

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
M

Meghan i Harry odavno nisu poželjni gosti u Buckinghamskoj palači, a leđa im je sad okrenuo i jedan od najboljih prijatelja Hugh Grosvenor, vojvoda od Westminstera, koji je krsni kum njihovog sina Archieja.

Hugh Grosvenor jedan je od rijetkih prijatelja koji je uspio ostati blizak i s Williamom i s Harryjem, no sad je čini se definitivno morao odabrati stranu kojoj će se prikloniti, pa je Harryja i Meghan izostavio s liste popisa gostiju za svoje vjenčanje s Olivijom Grace Henson, koje će se održati 7. lipnja 2024. u katedrali Chester. Na njega su, dakako, pozvani princ William i njegova supruga Kate, a Harryjev stariji brat, kako se govori, bit će mu - vjenčani kum.

Linker
27. travanj 2024 19:49