INSTAGRAM/SHUTTERSTICK/CANVA
URNEBESNI VIDEO

Princeza Kate i Brooklyn Beckham nisu se proslavili s pečenjem palačinki: Kome su gore ispale?

Pokladni utorak za Britance je dan kada uživaju u omiljenoj poslastici, palačinkama, a u pripremanju su se okušali David Beckham i njegov sin Brooklyn, ali i princeza od Walesa.

Pokladni utorak za Britance je dan kada uživaju u omiljenoj poslastici, palačinkama, a u pripremanju su se okušali David Beckham i njegov sin Brooklyn, ali i princeza od Walesa.

S crvenog tepiha ravno u kuhinju! Nakon što je zablistala u glamuroznom izdanju na ovogodišnjoj dodjeli nagrada BAFTA, princeza Kate Middleton vratila se svojim svakodnevnim kraljevskim obvezama te posjetila starački dom Oxford House u Sloughu. Kako bi obilježila pokladni utorak, dan prije Čiste srijede, u Velikoj Britaniji poznat i kao Debeli utorak ili Dan palačinki, princeza se pridružila osoblju i štićenicima doma u pripremanju palačinki.

image

Kate je priznala da s palačinkama nije na "ti"

HANNAH MCKAY/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Iako joj je nekoliko zaposlenica pomagalo u kulinarskom pothvatu, teško je reći da je prošao glatko. "Jako sam nervozna", rekla je Kate prije nego što je pokušala okrenuti svoju prvu palačinku. Nespretno je tresla tavu i grebala smjesu lopaticom, prije nego što je naposljetku u zraku okrenula nešto što je samo nalikovalo ovoj popularnoj poslastici.

"Žao mi je. Nakon ovih divnih palačinki koje ste vi napravili, nisam se baš iskazala", rekla je naposljetku okupljenima. Priznala je kako s palačinkama nije na "ti", no svejedno će se držati britanske tradicije te ih navečer ponovno pripremiti s princem Williamom i djecom.

Običaja pokladnog utorka držala se i popularna obitelj Beckham. Proslavljeni nogometaš David Beckham pohvalio se svojom stručnosti pri okretanju palačinki, a jednu od njih ulovio je - prsima. Zatim se na Instagramu oglasio njegov sin Brooklyn, samoprozvani chef, objavivši snimku na kojoj okreće palačinku zatvorenih očiju.

Izazvao je oca da učini isto, no David mu je odgovorio: "Ne bih ovo mogao napraviti ni otvorenih očiju. Izgleda kao odlična palačinka!". S nogometnim asom nisu se složili Brooklynovi pratitelji. Kritizirali su mladog Beckhama zbog debljine njegove palačinke, a neki od njih zaključili su kako više sliči omletu.

Linker
27. travanj 2024 14:48