SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Nucalm Disc

Potvrda da je pod stresom: Neobična naljepnica na zapešću zabrinula obožavatelje Meghan Markle

Meghan Markle, koja je nedavno proslavila 42. rođendan, uhvaćena je nedaleko svog doma u Montecitu u jednostavnom outfitu sastavljenom od dizajnerskih komada, ali više od luksuznih brendova pozornost je privukla nepoznata naljepnica na lijevom zapešću.

Meghan Markle, koja je nedavno proslavila 42. rođendan, uhvaćena je nedaleko svog doma u Montecitu u jednostavnom outfitu sastavljenom od dizajnerskih komada, ali više od luksuznih brendova pozornost je privukla nepoznata naljepnica na lijevom zapešću.

Dok je princ Harry zbog poslovnih obaveza ovih dana u Japanu, njegova supruga, Meghan Markle uhvaćena je u idealnom jesenskom outfitu nedaleko svog doma u Montecitu. Vojvotkinja od Sussexa nosila je jednostavan look, ali sastavljen od luksuznih komada - od kaputa boje devine dlake brenda Max Mara preko marame s uzorkom brenda Hermès pa sve do zatvorenih niskih sandala francuske kuće Chanel. Najskuplji komad od svih ipak je bila torba kuće Goyard za koju treba izdvojiti oko 1500 eura. Markle je tako za izlazak osmislila look čija se vrijednost procjenjuje na više od 4500 eura.

Ipak, da nosi i voli nositi luksuzne komade nije tajna i mnogim je svojim obožavateljima zapravo inspiracija pa se često za odjećom koju nosi javlja povećana potražnja. No jedan su detalj svi primijetili - na lijevom zapešću nosila je neobičnu plavo-bijelu naljepnicu, koja se jasno vidi na fotografijama koje je objavio Page Six.

Radi se o proizvodu NuCalm Biosignal Processing Disc - alatu koji bi trebao pomoći u oslobađanju stresa i poboljšanju kvalitete sna. NuCalm opisuje disk kao "daljinski upravljač za mozak", a radi se o jednokratnim naljepnicama koje dolaze u paketu od 20 ili 100 komada.

"Svaki disk za obradu biosignala sadrži elektromagnetske frekvencijske obrasce GABA-e kako bi isporučio čisti biosignal vašem tijelu. Kada se postavi na unutarnji dio lijevog zgloba, na akupunkturnu točku Perikard-6, disk za obradu biosignala šalje signal izravno do perikardijalne ovojnice, koja je bogata autonomnim živčanim vlaknima, koja potom prenose signale vašem mozgu. Ovo pokreće proces povećane aktivnosti vagusnog živca. Usporava stanične aktivnosti i ‘prekomjerno aktiviranje neurona.‘ Time se priprema tijelo da se opusti i pokreće proces ‘usporavanja tijela‘", piše u opisu. Disk se koristi u kombinaciji s aplikacijom a prvenstveno je usmjeren na smanjenje stresa i bolje spavanje bez korištenja tableta. Radi se o relativno novoj tehnologiji koju koristi i američka vojska, sportski timovi, ali koristi se i u medicinskim terapijama.

Linker
27. travanj 2024 01:40