POČELA PROMOCIJU

Meghan Markle predstavila je prvi proizvod svog brenda: ‘Tvoj me džem čini sretnom‘

Meghan Markle su zahvalile influencerice na poslanoj teglici džema, a Netflix je najavio njezin kulinarski show

Meghan Markle

 -/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (42) ovih dana lansirala je prvi proizvod u svojoj tvrtki American Riviera Orchard, a to je – džem od jagode. Supruga princa Harryja (39) svoj prvi proizvod promovira preko influencerica. Njih 50 poslala je staklenke džema. Proizvodom su se na društvenim mrežama pohvalile modna dizajnerica Tracy Robbins i argentinska socijalistica Delfina Blaquier. Objavile su fotografije džema i zahvalile Meghan na poklonu.

„Hvala na ukusnoj košari! Apsolutno mi se sviđa džem i sigurno ga s nikim neću podijeliti. Hvala M”, poručila je influencerica Tracy uz fotografiju džema.

image

Meghan Markle poslala je svoj džem Tracy Robbins

Sceenshot/instagram/mrstracyrobbins/

„Džem od jagode me čini sretnom. Volim tvoj džem”, napisala je Delfina.

image

Meghan Markle poslala je svoj džem Delfini Blaquier

Sceenshot/instagram/delfinablaquier/

Kako pišu strani mediji, Meghanin brend American Riviera Orchard imat će proizvode za dom, vrt, hranu i općenito životni stil. Navodno će prodavati posuđe, pribor za jelo, punjače, ukrase za salvete i slično. Osim toga, prodavat će tiskana i online izdanja kuharica i knjiga recepta. Iako još treba potvrditi hoće li se izdavati kuharica, potvrđeno je od Netflixa da se priprema njezin kulinarski show. Još nije poznato hoće li se brend American Riviera Orchard raširiti izvan granica SAD-a.

Ipak, ovo nije prvi put da je Meghan na čelu lifestyle brenda. Prije nego što se vjenčala s princem, vodila je vlastiti blog koji je pokrenula 2014. i zvao se „The Tig”, po njezinom omiljenom crnom vinu, rijekom i skupom Tignanellu.

image

Meghan Markle i princ Harry

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Na svom blogu je pisala o privatnom životu – odnosu s obitelji i prijateljima, ali i o glumačkoj karijeri. Na blogu je zarađivala oko 80.000 dolara godišnje. Blog je ugasila nakon što je upoznala princa Harryja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:56