SHUTTERSTOCK
SAMOSTALNI PLANOVI

Meghan Markle krenula u spašavanje obraza: ‘S Harryjem nema budućnosti‘

Meghan Markle će imati "više prilika za spas svoje karijere" ako se odmakne od rada s princem.

Meghan Markle će imati "više prilika za spas svoje karijere" ako se odmakne od rada s princem.

Kada se bivša američka glumica Meghan Markle udala za pripadnika kraljevske obitelj 2018., očekivalo se da će ona i suprug, tadašnji princ Harry uvijek zajedno raditi kao članovi kraljevske obitelji. Svakako, i u tom poslu bi svatko od njih imao vlastito pokroviteljstvo i povremeno odlazio na vlastite angažmane. Meghan se zapravo pridružila obiteljskom poslu udajom za Harryja i očekivala da će uvijek raditi rame uz rame s njim.

Ipak, u siječnju 2020. dogodio se neočekivani zaokret: Harry i Meghan povukli su se kao radni članovi kraljevske obitelji, nastavili su raditi u tandemu, uspostavljajući zakladu Archewell, to jest kombinaciju profitnih i neprofitnih poslovnih organizacija sa sjedištem na Beverly Hillsu te zajedno sklapajući ugovore s Netflixom i Spotifyjem. Profesionalno, uglavnom, gdje je bio Harry, bila je i Meghan, i obrnuto. No, sada je Meghan potpisala ugovor s moćnom agencijom za talente William Morris Endeavour (WME), a Harry nije. Čini se da je Meghan spremna vratiti se samostalnosti u profesionalnom smislu, dok Harry ima svoje projekte u koje se uključuje, poput primjerice Netflixovog dokumentarca o Africi.

Naime, Meghan su s više strana upozorili kako "nema budućnosti s Harryjem" u profesionalnom smislu te da se, ako želi izgraditi karijeru, mora odvojiti od brenda Sussex, odnosno prestati surađivati sa suprugom. Savjetnici bračnog para smatraju da će Meghan dobivati bolje prilike ako krene samostalno u projekte. Veliko spašavanje njezine karijere krenulo je nakon što je prošlog mjeseca propao ugovor sa Spotifyjem vrijedan 20 milijuna dolara koji je bračni par Sussex potpisao 2020. godine. Navodno je ugovor raskinut zbog nedostatka produktivnosti i ideja, a pojavili su se i navodi kako Meghan zapravo nije intervjuirala svakog gosta u svom podcastu.

"Meghan je izbezumljena i ne može vjerovati da ju je jedan od njihovih izvršnih direktora tako žestoko i javno napao te nazvao ‘prevaranticom‘", otkrio je jedan od njezinih agenata te dodao kako je to zapravo bio trenutak u kojem je shvatila da se stvari moraju hitno promijeniti kako bi spasila svoju popularnost.

Njezin tim tvrdi kako Meghan sa svih strana dobiva ponude otkako je na "tržištu bez Harryja" te ih pomno bira, a među prijedlozima su ponovno pokretanje njezinog bloga "The Tig" preko vlastitih memoara te do karijere kao influencerice. Čini se kako će se bračni par Sussex orijentirati na dvije različite fronte - ona više na showbusiness, a on na humanitaran rad.

Linker
28. travanj 2024 06:27