Rumer Willis s mamom, Demi Moore

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Poseban rođendan

Kćer Brucea Willisa podijelila fotografiju na kojoj doji: ‘Nikad se nisam osjećala ljepšom‘

Da je trudna, doznala je 16. kolovoza prošle godine, kada je napunila 34. godine i bio je to najljepši dar kojeg je Willis mogla poželjeti.

Da je trudna, doznala je 16. kolovoza prošle godine, kada je napunila 34. godine i bio je to najljepši dar kojeg je Willis mogla poželjeti.

Najstarija kćer Demi Moore koja je nedavno postala mama, Rumer Willis, obilježila je svoj 35. rođendan introspektivnom objavom o sebi nekada i sada. Dojeći četveromjesečnu kćer Louettu, pratiteljima je priznala kako je na svoj rođendan izgorjela na suncu. I nasmijala se samoj sebi zbog neopreznosti. Prisjetila se također koliko je njen prošlogodišnji rođendan bio drugačiji.

Napisala je kako je baš lani, 16. kolovoza, kada je napunila 34. godine, saznala da je trudna. Bila je toliko umorna i osjećala je mučninu i zato tada nikome nije rekla za bebu pa ni partneru i tada budućem ocu, glazbeniku Dereku Thomasu.

"Toliko je promjena koje se događaju u meni. Bila sam nervozna i uzbuđena, osjetila sam toliko sićušnih malih leptirića u trbuhu, duboko se pitajući tko bi mogla biti ova mala duša. A sada, imati Lou u naručju na mom sljedećem putovanju oko osjećam da se svaka rođendanska želja koju sam ikada imala ostvarila deseterostruko," napisala je.

Dodala je da je proteklu godinu pamti i po izazovima i strahova koje treba prevladati, ne spominjući oca, holivudskog glumca Brucea Willisa. Otkako je obolio od frontotemporalne demencije, stanje mu se nezaustavljivo pogoršava. Vidio je kćer kada je bila trudna: Rumer je stajala uz oca, okružena sestrama, majkom, pomajkom Emmom Heming te polusestrama i uživala u trenutku bliskosti s tatom.

"Doista sam naučila kako je zagledati se u najdublji dio sebe i pronaći snagu i iskonsku moć za koju nisam znala da je imam", napisala je u rođendanskoj objavi, dodajući da u potpunosti prihvaća "ovu novu verziju" sebe i osjeća se ugodno u svojoj koži, samouvjerenija nego što je ikada zamišljala. Oglasila se i njena mama, Demi Moore.

image

S partnerom Derekom Richardom Thomasom

MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK

"Moj život se promijenio onog dana kad si se rodila. Donijela si značenje i svrhu mom postojanju zajedno s razumijevanjem ljubavi. Sada moja bebo imaš vlastitu bebu, donoseći još veću ljubav u sve naše živote, volim te". Ponosna mlada mama i prelijepa baka, kao da se na sladak način "nadmeću" tko će malu Louettu i jedna drugu, voljeti više.

Linker
27. travanj 2024 20:45