TALLULAH WILLIS

Kći Brucea Willisa otvoreno progovorila o svojoj bolesti: Podijelila je dirljivu snimku sebe i svog oca

Ova 30-godišnja glumica je posljednjih godina bila iskrena i otvoreno govorila o svom zdravlju

Tallulah Willis i Bruce Willis

 Face To Face/Face To Face/Profimedia/Face To Face/face To Face/profimedia

Tallulah Willis, kći poznatog glumačkog para Brucea Willisa i Demi Moore, po prvi se puta otvorila po pitanju svoje dijagnoze autizma.

Nedavno je na Instagramu podijelila video iz djetinjstva na kojem sa svojim ocem dolazi na crveni tepih. Na snimci možemo vidjeti kako se mlada Tallulah igra očevim uhom dok on razgovara s novinarima.

- Reci mi da imaš autizam bez da mi kažeš da imaš autizam - stoji u opisu objave.

U odjeljku za komentare, Tallulah je odgovorila na pitanje o svojoj dijagnozi, rekavši da joj je autizam dijagnosticiran "kasno u životu", prenosi Entertainment Weekly.

- Zapravo je ovo prvi put da sam javno podijelila svoju dijagnozu - napisala je i dodala kako je to "saznala tek ovo ljeto i promijenilo joj je život".

Inače, autizam se definira kao neurorazvojno stanje koje karakteriziraju teškoće u komunikaciji, odnosno interakciji, kao i ograničeni i ponavljajući obrasci ponašanja, interesa i aktivnosti. Što se tiče Tallulah, ova 30-godišnja glumica je posljednjih godina bila iskrena i otvoreno govorila o svom zdravlju, a javnosti je obznanila i svoje borbe s poremećajem prehrane i graničnim poremećajem osobnosti te dijagnozom ADHD-a. U priči za Vogue, objavljenoj 2023., najmlađa kći Moore i Willisa rekla je da su njezine vlastite borbe utjecale na to kako se nosila sa zdravljem svog oca nakon što mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija.

image

Tallulah Willis

Jeffrey Mayer/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Jeffrey Mayer/mpi/capital Pictures/profimedia

- Priznajem da sam Bruceov pad posljednjih godina izbjegavala i poricala na način na koji nisam ponosna. Istina je da sam i sama bila previše bolesna da bih to podnijela - napisala je tada i kasnije dodala da se osjeća bolje, no istaknula je kako nije bilo lako odrastati u tako poznatoj obitelji.

- Trebalo je pronaći djelić svjetla kroz crne sjene mojih roditelja, ali sve češće se osjećam kao da stojim u tom svjetlu - napisala je.

- U travnju je moja starija sestra Rumer rodila djevojčicu, Louettu, a Bruce i Demi postali su djed i baka. Postoji to malo stvorenje koje se mijenja iz sata u sat, i postoji ta stvar koja se događa s mojim tatom koja se može promijeniti tako brzo i nepredvidivo. Osjećam se kao jedinstveno i posebno i tako mi je drago što sam ovdje - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:04