MILJENIK BRITANACA

Kate Middleton otkrila kakav zahtjev ima nestašni princ Louis svakog dana nakon škole

Maleni princ redovito nasmijava Britance svojim grimasama i nestašlucima na javnim okupljanjima, a čini se kako je i unutar zidova Palače glavni zabavljač.

Princ Louis, najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton, jedan je od omiljenijih članova britanske kraljevske obitelji zahvaljujući svojoj zaigranoj osobnosti i živahnoj naravi. Maleni princ redovito nasmijava Britance svojim grimasama i nestašlucima na javnim okupljanjima, a čini se kako je i unutar zidova Palače glavni zabavljač.

image

Najmlađi princ postao je miljenik nacije

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Middleton je tijekom posjeta terapijskom vrtu u rehabilitacijskom centru u Walesu ispričala kroz smijeh prepričala jednu od navika svoga sina, koji će sljedećeg mjeseca napuniti pet godina. Otkrila je kako se nestašni Louis nakon dana provedenog u školi najviše voli igrati na otvorenom, a čim dođe kući uzvikuje: "Moram izbaciti energiju iz sebe!"

Inače, Louis pohađa školu Lambrook u Bracknellu u Berkshireu, baš kao i njegova sestra Charlotte i brat George. To je prva škola u koju Williamovi nasljednici idu zajedno, a upisali su se ondje prošlog rujna. George je trenutačno u petom razredu, Charlotte u trećem, a Louis u prijemnom razredu pripremne škole.

image

Kate i maleni Louis na proslavi kraljičinog platinastog jubileja

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Zanimljivo je kako su braća i sestra svojim školskim prijateljima poznati jednostavno kao George Wales, Charlotte Wales i Louis Wales, u čast novih titula njihovih roditelja, princa i princeze od Walesa, koje su dobili nakon smrti kraljice Elizabete II prošlog rujna.

Linker
20. travanj 2024 08:15