Mandatory Credit: Photo by Dave Shopland/Shutterstock (14011307m)
Prince William and Prince George in the Royal Box on Centre Court
Wimbledon Tennis Championships, Day 14, The All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, UK - 16 Jul 2023

 DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK
VATRENI NAVIJAČI

Vrijeme za tatu i sina: Princ William prvi put u javnosti s Georgeom otkako se saznalo za bolest princeze

Britanski prijestolonasljednik i njegov najstariji sin već tradicionalno dolaze na utakmice nogometnog kluba Aston Villa. I ovog puta, utakmicu su gledali iz VIP lože.

Princ William još jednom je pokazao koliko uživa u očinskoj ulozi. U četvrtak navečer, britanski prijestolonasljednik poveo je najstarijeg sina, 10-godišnjeg princa Georgea na utakmicu UEFA Europske konferencijske lige između Aston Ville i francuskog Lillea.

Princ William je sa sinčićem sjedio u ViP loži, a baš poput pravih navijača veselili su se i pljeskalli pobjedi engleskog kluba. George je nosio i navijački šal svog očitog omiljenog nogometnog kluba. Dječak je oduševljeno pljeskao nakon što je Ollie Watkins zabio vodeći pogodak za engleski klub, a tata mu je nešto šapuno na uho. Obojica su bili dobro raspoloženi pogtovo što je Aston Villa pobjedila 2:1.

image

Princ William i princ George navijali su za omiljeni klub

GETTY IMAGES

Prvo je to javno pojavljivanje princa od Walesa i malenog Georga otkako je princeza Catherine otkrila kako se bori s karcinomom, krajem ožujka. U dirljivoj objavi, princeza je zamolila za privatnost kod je na liječenju, a odtad se cijela njihova obitelj povukla iz javnosti. Nisu bili na tradicionalnoj uskrsnoj misi, 31. ožujka, pa je mnoge fanove razveselilo vidjeti malenog princa s tatom u javnosti.

Inače, Princ William je ranije na nogometne utakmice vodio upravo njihovog najstarijeg sina. Prvi put su snimljeni na utakmici još 2019., a i lani su u travnju bili na utakmici Aston Ville. I tada je maleni George vatreno navijao za svoj klub.

image

Prince William i George i lani su bili na utakmici Aston Ville i Nottingham Foresta koja se igrala također u travnju

RYAN BROWNE/SHUTTERSTOCK
Linker
23. travanj 2024 14:04