Harry Meghan Markle

 SHUTTERSTOCK
Neželjena pozornost

Harry i Meghan umalo postali turistička atrakcija - unatoč paprenoj cijeni ulaznica

Najbolji prijatelj Thomasa Marklea htio je voditi posjetitelje na metar od njihovog posjeda u zamjenu za pozamašnih 1200 dolara po grupi.

Najbolji prijatelj Thomasa Marklea htio je voditi posjetitelje na metar od njihovog posjeda u zamjenu za pozamašnih 1200 dolara po grupi.

Srećom po princa Harryja i Meghan, vojvotkinje od Sussexa, slobodni poduzetnički duh koji vlada Amerikom, ipak nije svemoćan. Autobusna tura koja je trebala voditi turiste Montecitom po njihovim omiljenim mjestima za izlazak, naišla je na prepreku. Trebala je voditi putnike na metar od ulaza na njihovo imanje u zamjenu za pozamašan iznos od 1200 dolara za grupu od šestero, a organizator je fotograf Karl Larsen, najbolji prijatelj Meghanina oca.

U reklami na stranici kojom je promovirao svoj turistički "proizvod", stoji: "Ja sam svjetski poznati fotograf Karl Larsen, najbolji prijatelj Thomasa Marklea i tip sa zapanjujućim ekskluzivnim portfeljem slika princa Harryja i Meghan Markle zajedno u Montecitu".

Predstavlja se kao "jedina osoba na svijetu koja zna istinu o tome što se dogodilo između Meghan i njezina oca" uoči njenog vjenčanja 2018. godine. Thomas Markle naizgled nije uključen u "pothvat" osim što je rekao da je to dobra ideja, a tura je, uz dolazak gotovo do ulaza u Harryjev i Meghanin posjed, trebala obuhvatiti mjesni Santa Barbara Polo i Racquet Club gdje je Meghan prošle godine poljubila Harryja.

image

Meghans ocem na fotografiji objavljenoj u sklopu dokumentarca ‘Harry & Meghan‘

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Turisti su u sklopu vođenog obilaska "Royal Celebrity Tour of Los Angeles i Montecito" trebali vidjeti i Meghanine stare adrese te škole u okolici Los Angelesa gdje je odrastala i koje je pohađala, a kako se danas druži s Katy Perry i Cameron Diaz, turiste se htjelo dovesti nadomak njihovih rezidencija u Montecitu.

image

Meghan i Harry na prošlogodišnjim Invictus Games u Nizozemskoj

SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Mjerodavni su odlučili da se radi o narušavanju privatnosti vojvoda od Sussexa i spomenutih zvijezda te zabranili Karlu Larsenu prijeći s najave na djelo. Ipak, neugodno je odjeknula činjenica da je bilo mnogo zainteresiranih. Bio je to okidač za žustru raspravu "za" i "protiv" na društvenim mrežama. Među potonjima našao se Christopher Bouzy, tehnološki poduzetnik koji se pojavio u Netflixovom dokumentarcu "Harry & Meghan". "Uznemiravanje Harryja i Meghan eskalira, a sada neke poremećene osobe pokušavaju profitirati na svom uznemiravanju. Ovo je bolesno," zaključio je.

Linker
26. travanj 2024 22:55