Sandra Bullock

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
ŽIVOT IDE DALJE

Tri mjeseca nakon gubitka ljubavi života, slavnoj glumici vratio se osmijeh na lice

Sandra Bullock prije nešto više od 90 dana izgubila je životnog partnera Bryana Randalla s kojim je podizala dvoje posvojene djece.

Sandra Bullock prije nešto više od 90 dana izgubila je životnog partnera Bryana Randalla s kojim je podizala dvoje posvojene djece.

Ne znamo vrijedi li za Sandru Bullock stara izreka "kako vrijeme liječi sve rane", no njezini fanovi su oduševljeni što su je paparazzi uhvatili nakon dugo vremena, sa smiješkom na licu. Naime, 59-godišnja glumica prije tri mjeseca ostala je bez dugogodišnjeg partnera Bryana Randalla uz kojeg je posljednje dvije godine provela trudeći se da mu olakšava tešku dijagnozu.

image

Sandra Bullock u šetnji Los Angelesom

Američki fotograf Bryan Randall s kojim je Sandra podizala dvoje posvojene djece preminuo je 5. kolovoza od posljedica ALS-a, amiotrofične lateralne skleroze, neurološke bolesti koja progresivno onesposobljava hod, govor, gutanje i na kraju disanje. Imao je samo 57 godina. Sandra je posljednje dvije godine njegova života provela uz njega, angažiravši najbolje dijagnostičare i liječnike kako bi mu osigurala čim bolju skrb.

image

Sandra Bullock i Bryan Randall

FAMEFLYNET/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Sandra i Bryan upoznali su se 2015. godine kad ga je angažirala da fotografira rođendan njezinog posvojenog sina Louisa. Kako tvrde svjedoci, međusobna simpatija vidjela se već kod prvog susreta.

image

Sandra Bullock s kćeri Lailom

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Uskoro su se zaljubili preko ušiju, te započeli zajednički život sa Sandrinom djecom, danas 13-godišnjim Louisom i 8-godišnjom Lailom u Los Angelesu, u njezinoj vili. Ubrzo su se ipak odlučiili preseliti u Austin u Teksasu gdje Sandra također ima kuću, a više im je odgovarala zbog privatnosti.

Sandra nikad nije pretjerano komentirala privatan život, no izvori bliski glumici tvrde kako joj je sada na prvom mjestu odgoj sina i kćeri. Osim toga, sudeći prema najavama uskoro ćemo je ponovno gledati na filmskom platnu. Akcijski spektakl "Vigilance" trenutačno je u pretprodukciji, a riječ je remakeu francuskog trilera "Le convoyeur" iz 2004. godine.

image

Glumica je najavila svoj povratak na snimanje

GAMR/SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 13:15