SRETNO, CHRISTINA!

Udala se vlasnica najbujnijeg poprsja s malih ekrana: Na vjenčanju nisu nimalo štedjeli

Mladenka je nosila čipkastu bijelu haljinu kojom je sakrila svoje raskošne grudi

Christina Hendricks

 Randy Shropshire/Getty Images/Profimedia/Randy Shropshire/getty Images/profimedia

Fatalna glumica prepoznatljiva po crvenoj kosi i bujnom poprsju, Christina Hendricks, udala se za filmskog snimatelja Georgea Bianchinija, a na vjenčanju nisu nimalo štedjeli - ono se odvilo u povijesnoj Napoleonovoj kući u New Orleansu.

Hendricks je za PEOPLE rekla da su i ona i Bianchini, snimatelj koji je radio na brojnim filmovima i TV emisijama, odabrali New Orleans za svoje vjenčanje jer "oboje imaju posebnu vezu s gradom".

- New Orleans je mjesto na koje sam uvijek voljela odlaziti prije nego što sam upoznala Georgea i mjesto na koje je on uvijek volio odlaziti prije nego što je upoznao mene. Kad smo počeli izlaziti, živjeli smo na drugom kraju zemlje, udaljeni kilometrima jedno od drugoga, a to je mjesto bilo nekako u sredini. Osjećam se kao da smo zajedno u našem gradu, zato za nas nije bilo dvojbe gdje ćemo se vjenčati - prepričala je.

Također, istaknula je kako su zajedno u njihovom gradu, iako su ga oboje "voljeli pojedinačno".

Proces planiranja vjenčanja bio je pomalo izazovan jer je radila na njemu dok je u Irskoj snimala TV seriju "Small Town, Big Story".

- Samo sam si govorila da je na kraju dana bitno da svi naši prijatelji i obitelj zajedno budu sretni i zadovoljni... Ako ništa drugo ne uspije, naručila bih ću pizzu i lijepo bi se proveli - rekla je.

Trodnevno svadbeno slavlje započeo je koktelom dobrodošlice, održanom u maloj vili na imanju Soniat House, nakon čega je uslijedio obilazak Francuske četvrti. Vila je paru također služila kao "baza" tijekom vikenda i mjesto za pripremu za razne svečanosti.

image

George Bianchini i Christina Hendricks

Araya Doheny/Getty Images/Profimedia/Araya Doheny/getty Images/profimedia

Za samo vjenčanje u Napoleonovoj kući, Hendricks kaže da je bilo "puno cvijeća", a povodom ceremonije, mladenka je nosila čipkastu bijelu haljinu kojom je sakrila svoje raskošne grudi po kojima je dobila i titulu vlasnice "najbujnijeg dekoltea".

image

Christina Hendricks

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Vjenčanje je vodila njezina bliska prijateljica Shirley Manson, pjevačica rock benda Garbage.

- Bilo nam je super uzbudljivo jer stvarno mislim da je Shirley jedna od najneobičnijih pisaca i glazbenika. Gledajući nju i njezin brak s njezinim suprugom Billyjem Bushom shvatili smo da želimo funkcionirati na taj način - rekla je glumačka zvijezda. Par je ručno napisao svoje zavjete jedno drugom, što je Hendricks smatrala jednom od najtežih stavki za napraviti na njihovom popisu obaveza za vjenčanje.

Nakon ceremonije, mladenci su se odlučili za klasičnu tradiciju po kojoj je New Orleans poznat, vodeći svoje goste ulicom u svojevrsnoj ‘paradi‘ sa suncobranima i kišobranima u rukama.

Hendricks i Bianchini potom su počastili svoje goste večerom u više sljedova koja su prikladno uključivala jela južnog New Orleansa. Jelovnik je uključivao odrezak i škampe i žgance, a umjesto svadbene torte, jeli su Bananas Foster — Hendricksin omiljeni desert — a osoblje restorana flambiralo je jelo svakog gosta odmah za njihovim stolom. Svadbeni vikend je završen slavljeničkim ručkom u nedjelju, 21. travnja. Par koji je počeo hodati 2020., a zaručio se u veljači 2023., na vjenčanju je imao samo 76 gostiju, što je broj za koji Hendricks kaže da je bio savršen za nju i Bianchinija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:31