Princ Jacques je odjenuo vojnu odoru 

 VALERY HACHE AFP
VRIJEME SVE LIJEČI

Princeza Charlene dugo nije izgledala bolje: Odmorna i svježa zablistala na proslavi u Monaku

Kneževska obitelj predvodila je proslavu Nacionalnog dana svoje zemlje u Monte Carlu, koja je započela vatrometom, a završila svečanim prijemom za članove diplomatskog zbora.

Kneževska obitelj predvodila je proslavu Nacionalnog dana svoje zemlje u Monte Carlu, koja je započela vatrometom, a završila svečanim prijemom za članove diplomatskog zbora.

Vrijeme očito liječi sve rane, a monegaškoj princezi Charlene dugo je trebalo da ponovno zablista uz supruga kneza Alberta II. i djecu, blizance Jacquesa i Gabriellu, koji će u siječnju proslaviti deveti rođendan. U punom sjaju, odjevena u crveni kaput, šeširić i čizme u istoj boji pojavila se na proslavi nacionalnog praznika svoje zemlje u Monte Carlu. Otkako je njezin suprug 2005. na tronu zauzeo mjesto svog pokojnog oca Raniera III., Nacionalnim danom Monaka proglasio je 19. studenog, kad je i službeno preuzeo dužnost vladara kneževine.

image

Obiteljski pozdrav s prozora Kneževske palače

VALERY HACHE AFP

Ovogodišnja svečanost započela je vatrometom u luci u Monte Carlu, a idućeg dana održana je svečana misa u katedrali St. Nicholasa, u kojoj počivaju Albertovi roditelji Grace Kelly i knez Rainer III. Nakon toga obitelj je s prozora kneževske palače promatrala defile počasnih postrojbi, a na kraju je priređen svečani prijem za predstavnike diplomatskog zbora u toj zemlji.

image

Princeza Caroline od Hanovera, princeza Gabriella, princeza Charlene od Monaka i prince Jacques

VALERY HACHE AFP

Nakon dugo vremena obitelj je djelovala skladno, a princeza Charlene odmorno i svježe u crvenoj modnoj kombinaciji koja joj je savršeno pristajala. Obuzeo ju je majčinski ponos dok je gledala svog sina, princa Jacquesa, odjevenog u dječju vojnu odoru, kako prinosi desnicu kapi i salutira zajedno s tatom, a za to vrijeme je ona kćer Gabriellu držala za ruku i popravila joj kaputić.

image

Knez Albert II. sa suprugom Charlene pozdravio je okupljene građane ispred monegaške katedrale

VALERY HACHE AFP

Čini se da je opušteno obiteljsko ljetovanje na Korzici bilo posebno važno da se princeza Charlene ponovo uklopi i poveže sa suprugom, jer su od ovog ljeta njezino raspoložnje i njezin govor tijela potpuno drukčiji nego proteklih godina.

Otada se na svim protokolarnim i službenim događajima pojavljuju zajedno, iako ih je princeza Charlene dotad često izbjegavala, što više nije slučaj.

image

Princeza Charlene s blizancima koji će u siječnju proslaviti deveti rođendan

VALERY HACHE AFP
Linker
28. travanj 2024 22:24