NEOBIČAN ZAHTJEV?

Umjesto darova za djetetov prvi rođendan od gostiju tražila novac za - preuređenje jednog dijela kuće!

Ilustracija

 /SHUTTERSTOCK

Majka dvoje djece uzela je pauzu od društvenih mreža nakon što se našla na meti kritika zbog neobičnog zahtjeva za prvi rođendan svoje kćeri - goste je tražila da izdvoje pet dolara kako bi prikupila sredstva za renoviranje dvorišta, prenosi NY Post. No, to nije jedini razlog zbog kojeg je pokrenula pravu internetsku debatu, a koja ju nije ostavila ravnodušnom. Ipak, ostala je pri svojim stavovima.

Naime, Rachel Gibbs je za rođendan svoje kćeri, na temu Harryja Pottera, prvo goste pozvala u 9.30 sati ujutro te vremenski ograničila proslavu na sat i pol jer njezino dijete mora odspavati, opravdavajući svoju odluku pozitivnom gestom prema gostima od kojih ne očekuje da će se žrtvovati i cijeli dan provesti na rođendanu djeteta koje ga se neće ni sjećati.

@rachonlife Cannot wait to celebrate HP’s first trip around the sun but I am not ready for her to grow up ❤️‍🩹 #rachonlife #firstbirthday #firstbirthdayparty #babybirthday ♬ original sound - rachel | mom stuff + lifestyle

"Zapravo sam ukrala ideju o ranom terminu od svoje prijateljice koja je imala sinov rođendan u 9.30 Sva su djeca bila tako ugodna, drijemanje nije izostalo, a poslužena je kava uz krafne", rekla je za People.

Također, Rachel je svojim gostima jasno rekla da ne donose darove. Umjesto toga, predložila je da donesu pet dolara jer pokušavaju preurediti svoje dvorište.

"Naše dvorište je olupina", opisala je te oštro osudila koncept raskošnog dijeljenja za malo dijete koje se toga uopće neće sjećati. Obećala je lijepe dekoracije i zabavu, ali ne za tri tisuće dolara.

"Neću iznajmljivati prostor. Neću raditi sve te stvari. Ovo je njezina prva rođendanska zabava. Zaista samo želimo ljude koji je vole ovdje", rekla je.

No, njezine su izjave izazvale različite reakcije.

"Nikad nemojte organizirati zabavu i tražiti novac", komentirao je jedan TikToker.

"Ne slažem se s korištenjem rođendana za kućni projekt", dodao je drugi.

Međutim, neki su se korisnici složili s njezinim željama.

"Nikada nisam čuo za zabavu od pet dolara, ali mi se odmah svidjela", pohvalio ju je jedan pratitelj.

"Radije bih ponio pet dolara nego nasumično odabranu stvar koju možda ne želiš ili ne trebaš!", napisao je drugi.

Rachel je na kraju za People rekla kako je četvero ljudi donijelo gotovinu u ukupnom iznosu od 50 dolara.

"Znači... rekla bih da je to bio uspjeh!", dodala je. Što vi mislite?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 08:02