UŽITAK ILI POSAO

Jako mu je bitna: Neobičan outfit slavnog glumca i glazbenika za ručak pomirenja s bivšom

Američki glumac i glazbenik, oskarovac Jared Leto dva puta je bio u vezi sa stilisticom slavnih Chloe Bartoli, s kojom već deset godina i poslovno surađuje.

O vezi američkog glumca i glazbenika Jareda Leta i Chloe Bartoli, stilistice slavnih, pisalo se dvaput u razmaku od pet godina. Prve glasine da su 51-godišnji oskarovac i frontmen benda 30 Seconds To Mars i 32-godišnja stilistica iz Los Angelesa zajedno proširile su se prije deset godina, kad je Chloe Jareda pratila na turneji njegovog benda, a mediji su ih ponovno doveli u vezu i prije pet godina.

Premda slavni glumac i glazbenik veliku većinu svojih veza uopće ne želi komentirati, niti se sa ženama koje su u središtu njegovog interesa pojavljuje na društvenim događanjima i crvenim tepisima, pa je tako svojedobno na dodjelu Oscara stigao s mamom, čini se da Chloe Bartoli ima jako važno mjesto u njegovom životu.

image

Jared Leto i Chloe Bartoli ručali su u restoranu White Shark u Los Angelesu

AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Uoči gala svečanosti Academy Museum Gala, na kojoj je u ispoštovao klasični svečani dress code i zablistao u društvu svoje kolegice, meksičke glumačke zvijezde Salme Hayek, svoju bivšu je izveo na rani ručak u restoran White Shark u Los Angelesu, a na spoju se pojavio u kariranoj košulji, plavim natikačama i fluorescentno žutim čarapama, te s bocom vode u ruci.

image

Na gala svečanost Academy Museum Gala stigao je u društvu Salme Hayek

MICHAEL TRAN AFP

Je li to bio ručak pomirenja ili poslovni dogovor za buduće projekte, tek će se vidjeti, ali mnogi misle da Jaredu Letu koji svaki outfit dobro nosi, svejedno je li riječ o bundi od umjetnog krzna, otkačenim vintage kreacijama ili skupocjenim brendiranim odjevnim komadima vrhunskih marki, modni savjeti baš i nisu potrebni. Osim toga od proljetos se priča kako je Jared Leto ludo zaljubljen u 22-godišnjeg modela Thet Thinn s kojom provodi svaki slobodan trenutak kad uspiju uskladiti svoje zgusnute rasporede.

image

Jared Leto i Chloe Bartoli već deset godina poslovno surađuju

AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Najdužu ljubavnu vezu Jared Leto dosad je imao s holivudskom glumicom Cameron Diaz, s kojom se čak i zaručio: prohodali su 1999., a prekinuli četiri godine kasnije. Godinu dana izdržao je u vezi s kolegicom Scarlett Johansson, mnogo kraće s Lindsey Lohan, s kojom se spetljao na snimanju, a s glumicom i dizajnericom Ashley Olsen nekoliko je puta prekidao i mirio se, baš kao što je to slučaj i sa stilisticom slavnih Chloe Bartoli.

image

Jared Leto i Salma Hayek

MICHAEL TRAN AFP
Linker
23. travanj 2024 20:24