Čestitke!

Ekskluzivne fotografije: U raskošnoj vjenčanici domaćeg dizajnera udala se Ecija Ivušić

Bivša radijska i televizijska voditeljica netom prije vjenčanja otkrila nam je kakvu će vjenčanicu nositi, tko su joj kumovi te gdje ide na medeni mjesec.

Ecija Ivušić udala se za svog partnera, menadžera i bubnjara benda Pravila igre, Gorana Beloševića s kojim se zaručila krajem prošle godine u dvorcu u Firenzi. Influencerica koja se sada bavi digitalnim marketingom još ranije je otkrila da će se vjenčanje održati na otočiću Vrniku, a slavlje na obližnjoj Korčuli, za koju je Ecija obiteljski vezana.

Uoči vjenčanja razgovarali smo s mladenkom koja nam je otkrila puno zanimljivih detalja o samoj svadbi. Ecija je za ovaj poseban dan željela raskošnu vjenčanicu jer se ipak, kako nam je rekla u svibnju, "udaje jednom u životu". Prepustila se rukama dizajnera Borisa Pavlina.

image

Ecija Ivušić za svojeg se odabranika udala na otočiću Vrniku, a to je bila i njegova želja

DARIO LEPOGLAVEC

"Kod Borisa sam došla s potpuno drugom idejom za kroj i materijal, ali nakon isprobavanja nekoliko modela vjenčanica, odlučila sam se za princeza kroj koji mi je zadnji bio na pameti, ali eto, život nekad piše bajke pa tako i crta bajkovite vjenčanice", rekla je Ecija za Gloria.hr. Njezinu je vjenčanicu, kaže, ipak potpuno osmislio i dizajnirao sam Pavlin. Naravno, uz njezin blagoslov.

Mnogi moderni parovi biraju posebno mjesto gdje će izreći ‘da‘, a Ecija je željela da to bude upravu na Vrniku, otočiću u koji se zaljubila prije dvije godine.

"Stala sam ispred te vrničke crkvice i osjetila nevjerojatan mir i spokoj. Svaki dan sam sjedila ispred crkve na kamenu i pila kavu i jela trešnje", rekla je Ecija. Ipak, tada je bila uvjerena da možda nikada neće naći pravu ljubav, što se kasnije pokazalo netočnim.

"Svejedno sam si rekla da se, u slučaju da se to ipak nekim čudom dogodi, želim točno tu vjenčati. Samo godinu dana poslije upoznala sam tu ljubav koju sam dugo čekala. Goran je imao istu želju kao i ja vjenčati se na Vrniku, nije samo htio ispuniti moju", otkrila je.

image

Ecija Ivušić stigla je na luksuznoj jahti u Vrnik

DARIO LEPOGLAVEC
image

Ecija Ivušić u društvu kume Morane Golubić

image

Supružnici su pozirali romantično uz obalu

DARIO LEPOGLAVEC
image

Razmjena zavjeta u Vrniku

DARIO LEPOGLAVEC

Goran je preuzeo svu organizaciju

Organizacija vjenčanja mnogima je vrlo stresna, a u ovom slučaju Goran je većinu toga preuzeo na sebe. "Jako sam mu zahvalna na tome jer meni je i taj mali dio organizacije, odnosno više inspiracije za uređenje za koji sam bila zadužena, već bio previše. Nije lako organizirati svadbu s programom od dva dana i na dvije lokacije", otkrila je Ecija kojoj su pomogli i domaćini u Aminess Port9 resortu.

"Moram im se zahvaliti, jer su nam uvelike olakšali organizaciju svadbene večere, cocktail dan ranije i smještaj za goste i nas", kaže.

image

Ecija Ivušić u vjenčanici Borisa Pavlina

DARIO LEPOGLAVEC

Poseban trenutak na vjenčanju je prvi ples novih supružnika, a Ecija i Goran zajedno su odabrali pjesmu koja im puno znači. "Odgovara našoj emociji i senzibilitetu, a jedino emocijom i možemo pridonijeti prvom plesu s obzirom na to da nismo nešto ludo uvježbavali koreografiju", ističe Ecija koja je jedva čekala da njezin suprug zasvira sa svojim bendom.

"Hoće li zapjevati, još ćemo vidjeti. Prije ću se mikrofona možda uhvatiti ja sa svojim curama. Gosti će izdržati tu jednu pjesmu", našalila se Ecija prije vjenčanja.

image

Ecija Ivušić i Goran Belošević

DARIO LEPOGLAVEC
image

Ecija Ivušić i Goran Belošević

DARIO LEPOGLAVEC

Na medeni mjesec tek kasnije

Na medeni mjesec odmah nakon vjenčanja nisu planirali ići jer se žele, kaže Ecija, prvo dobro opustiti u nekoj svojoj comfort zoni. "Putovanja jesu lijepa, ali iziskuju određenu količinu stresa i napora tako da ćemo prvo malo odmoriti pa onda planirati medeni mjesec. Možda odemo negdje daleko na zimu, a možda se odlučimo i na neku europsku destinaciju", kazala je.

image

Na medeni mjesec mladenci još ne planiraju

DARIO LEPOGLAVEC

Goran i Ecija zajedno žive već godinu dana pa im brak po tom pitanju neće ništa promijeniti. "Mislim da smo vrlo dobro uhodani oko zajedničkog života, tako da tu neće biti prevelike razlike. Mi smo već odavno obitelj. Jedino što želimo je da se promijeni broj članova te naše male obitelji", poručila je Ecija.

Linker
22. travanj 2024 10:20