Čestitke!

Romantika na kvadrat: Ecija Ivušić se zaručila, dragi joj priredio nezaboravno iznenađenje u Italiji

Voditeljica i glazbenik ne skrivaju svoju ljubavnu sreću, jedan od simpatičnijih i skladnijih parova na sceni sada je odlučio ozakoniti svoju romansu, za detalje se pobrinuo Goran, koji je Eciji priredio veliko iznenađenje.

Voditeljica Ecija Ivušić (35) i njezin dečko glazbenik Goran Belošević (35), su se zaručili, ona je cijeli događaj opisala na svom Instagramu gdje je podijelila i dvije fotografije na kojima je u prvom planu njen zaručnički prsten.

"Zove on mene prije tjedan dana da idem s njim u Firenzu na poslovni event. Njegova firma je zastupnik za Gibson za Hrvatsku. Zove ga Njemica Barbara koja organizira event na bluetooth u autu tri puta preda mnom. Prvo zove još prije mjesec dana tatu i njega. Ja nisam u igri uopće. Prije tjedan dana mi kaže da tata neće zbog korone s njim, neka idem ja, mislim ako neću nema veze, povest će frenda. Nema tko čuvati Ria. Malo mi se i ne da na njegov poslovni put. Ajde ipak sve organiziramo i idemo", počela je s detaljnim opisom Ecija.

Voditeljica i bubnjar benda Pravila igre ne kriju svoju zaljubljenost otkako su krajem proljeća i javno obznanili svoju vezu - a sada je Ecija otkrila da je došlo vrijeme za korak više.

Čitajte i: Svježe zaljubljene dame, na ljetovanju ne mogu sakriti sreću: ‘Žena u meni... treba muškarca u tebi‘

Ganuo ju do suza

"Mi negdje kod Venecije prekjučer i zove Barbara da su prebukirali hotel gdje smo trebali biti smješteni, ali da se nada da je sve oke jer smo dobili upgrade. A upgrade u nekoj brutalnoj villi. Dolazimo u hotel stavljaju nas u neki suite. Gledam ja - dobra neka firma taj Gibson. Na krevetu welcome note od Gibsona. Oke. Lunjamo danas cijeli dan po Firenzi i kao ostat ćemo u hotelu na večeri, ne da nam se opet do grada. Ali neki event je u glavnom restoranu. Ne možemo tamo. Nema veze, iz hotela će nam srediti neki privatni prostor. Jedemo mi, jedva čekam ići leći i kaže on meni da mi mora nešto reći, da ga je strah kako ću reagirati, al moram obećati da ću ga voljeti što god bilo", nastavila je opisivati najsretniji trenutak u svom životu.

Čitajte i: Ovo nije očekivala: Ecija Ivušić slavi 35. rođendan, a dečko ju je doveo do suza

"Meni puls na 1000, blijeda sam, manta mi se. Kaže laže mi već mjesec dana. Faca smrknuta. Reko' - reci mi, roknut ću u nesvijest. Kaže digni se molim te. Ok jedva se dižem, al sad mi već pada na pamet da će možda pitati pitanje. Mislim si kako je samo uspio. Gledam i video svih naših prijatelja i rodbine koji nam čestitaju i koji su sudjelovali u planu. Jecam. Moja ljubav još jednom nadmašila samog sebe", otkrila je kako je izgledao romantičan trenutak Ecija, a zatim se malo i našalila.

"E da i provalio mi je i u stan kad je tražio mjeru za prsten. Eto. Ne znam više ništa… samo znam da ga beskrajno volim, ali sad znam i da brutalno dobro laže pa ne znam što ću s tom informacijom. Uglavnom ako nisam rekla već - rekla sam da. Rekla bi mu da i u krevetu u svom stanu od 45 kvadrata. Al što da mu radim, zagorčao si je sam život posljednjih mjesec dana. A ja ću mu ga uljepšati u idućih barem 50. Obećajem", zaključila je sretna voditeljica.

Čitajte i: Kakav unikat! Ecija Ivušić i njezin dečko nadmašili sva očekivanja sa svadbenim poklonom Snježani Mehun i Franzu Schillingeru

Linker
23. travanj 2024 22:49