JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
DVOSTRUKA NEVOLJA

Boris Becker završio u zloglasnoj kaznionici, deportirat će ga, posjećuje ga tek jedna osoba

Legendarni njemački tenisač u Velikoj Britaniji služi kaznu zbog prikrivanja imovine i prevare.

Legendarni njemački tenisač u Velikoj Britaniji služi kaznu zbog prikrivanja imovine i prevare.

Prvih mjesec dana zatvorske kazne zbog prikrivanja imovine vrijedne 2,5 milijuna funti i prevare vjerovnika u postupku osobnog bankrota legendarni njemački tenisač Boris Becker proveo je u zloglasnoj londonskoj kaznionici Wandsworth, a ostatak će odslužiti u zatvoru za strane državljane sedamdesetak kilometara udaljenom od Londona.

image

Boris Becker kaznu služi u zatvoru Huntercombe u blizini Nuffield u Oxfordshireu

SHUTTERSTOCK

Poznavatelji prilika tvrde da su u njemu uvjeti komforniji za zatvorenika te da se ne inzistira s toliko strogosti u odnosu prema zatočenicima, no Boris Becker zapravo se nema čemu veseliti.

Čim odsluži 15 mjeseci iza rešetaka, što je polovica njegove jedinstvene kazne od dvije i pol godine, bit će deportiran izvan granica Velike Britanije, a ostatak uvjetne kazne odslužit će, kako sada stvari stoje, u Njemačkoj, čiji je državljanin.

image

U zatvoru ga posjećuje samo njegova partnerica Lilian de Carvalho Monteiro

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Trostruki pobjednik Wimbledona na odsluženje kazne odveden je direktno iz sudnice u kojoj je saslušao presudu, a iza rešetaka ga, koliko je poznato, posjećuje jedino njegova partnerica, politička analitičarka Lilian de Carvalho Monteiro s kojom je prohodao preklani.

Linker
26. travanj 2024 19:05