Miley Cyrus

 ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
Novi look

Više nije plavuša: Pogledajte transformaciju kojom je Miley Cyrus iznenadila fanove

Pjevačica je posljednjih godina bila poznata po interesantnim frizurama, ali i plavoj kosi od koje nije odstupala. No sada je, na šok obožavatelja, otišla u potpuno drugu krajnost.

Pjevačica je posljednjih godina bila poznata po interesantnim frizurama, ali i plavoj kosi od koje nije odstupala. No sada je, na šok obožavatelja, otišla u potpuno drugu krajnost.

Nonšalantna objava na Instagramu kojom je Miley Cyrus čestitala Sabatu De Sarnu na debitantskoj kolekciji za Gucci izazvala je nemir kod obožavatelja ove pjevačice. Naime, nije samo Sabato debitirao, nego je to učinila i Miley koja je svijetu predstavila svoju novu boju kose.

Posljednjih godina prepoznatljiva po interesantnim frizurama na uvijek plavoj kosi, Miley je blajh zamijenila tamnim tonovima i postala - brineta. Boja je to koju je nosila još u tinejdžerskim danima i od koje se rastala onda kad i s likom Hanne Montane da bi ju sad, više od deset godina poslije, vratila. "Čestitam na tvojoj prekrasnoj debitantskoj reviji kao kreativnog direktora Guccija. Tvoje zadivljujuće srce se vidi u svakom šavu. Volim te i silno sam ponosna" napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj u crnoj odjevnoj kombinaciji zagrljenom drži veliku crvenu Gucci torbu. No čini se da, upravo zbog nove boje kose, baš ništa od toga nije zapelo za oko njezinim obožavateljima koji su samo komentirali njezinu frizuru.

"O moj bože ponovo si totalno smeđa. Čekala sam ovaj trenutak posljednjih 10 godina" glasi jedan od komentara. "Mislila sam da je ovo fotografija iz 2009" i "Trebalo nas je upozoriti prije nego si pokazala ovu kosu" komentirali su pratitelji, a jedna od pratiteljica napisala joj je da sve više sliči na svoju majku: "Što si starija sve više ličiš na svoju mamu i obožavam to. Tu sam za najdražu američku obitelj." Međutim, našla se i nekolicina koja nije zadovoljna izgledom Mileyina lica te su joj poručili da pripazi s plastičnim operacijama.

Objava koju je Miley šaljivo zaključila s rečenicom: "Sad mi sve daj", misleći pritom na novu kolekciju brenda Gucci, njoj je u svega 19 sati od izlaska "dala" više od milijun lajkova pratitelja koji se sad pitaju znači li promjena boje kose i svojevrsni zaokret u njenoj karijeri. Osim ove kozmetičke promjene koju je podijelila sa svijetom, Miley ove godine dijeli i puno privatnih informacija koje se do sad možda nisu znale ili se o njima samo špekuliralo. Tako je hitom "Flowers" s kojim je početkom godine osvajala top liste i srca slušateljica dala naslutiti tijek priče njezina braka i njegova kraha, a sada je u TikToku progovorila i o točnom trenutku kad je znala da je između nje i njenog bivšeg supruga Liama Hemswortha gotovo, odnosno da je odluku o odlasku donijela tijekom nastupa na festivalu u Glastonburyju u Engleskoj 2019. godine. "Glastonbury je bio u lipnju i tada se dogodila odluka da je moja i Liamova predanost braku zapravo dolazila, naravno primarno iz ljubavi jer smo bili zajedno 10 godina, ali i iz traume" otkrila je pjevačica.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 37

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus
Linker
27. travanj 2024 04:07